Review Produsele Gerovital Plant 2019 - Farmec - păreri după folosire

Încă de când am ridicat kitul de testare #buzzgerovitalplant am fost convinsă că îmi vor plăcea produsele!

Am ridicat kitul #buzzgerovitalplant din magazinul Farmec din ElectroMall Craiova. Ca de obicei, agenta din magazin a fost foarte drăguță cu mine și am plecat și cu o bază pentru unghii și o ojă, de altfel Farmec este brandul meu preferat când vine vorba de manichiură. :)

Am testat așadar 3 produse: crema hidratantă, Boosterul pentru Vitalitate și Stralucire și apa micelară. Vorbim despre o gamă specială, ideală pentru îngrijirea zilnică a tenului, care are în proporție de până la 98% ingrediente de origine naturală. Acestea protejează Microbiomul, având drept targetare îmbunătățirea aspectului tenului normal și mixt. Inovația acestei game este adusă de Complexul Poliplant Microbiom Protect, format din Equibiom, extract din rădăcină de brusture și un complex natural de plante din flora locală, care împreună reduc reactivitatea pielii și procesele inflamatorii.

#Crema Hidratantă - Un produs foarte bun, care lasă pielea hidratată, fără a lăsa o peliculă grasă sau lipicioasă în urmă. Se absoarbe ușor în piele și este o excelentă bază de machiaj. Chiar îmi place foarte mult și o voi recumpăra!

#Apa Micelară - Un produs foarte bun, curăță delicat machiajul, fără a ustura sau a crea o senzație neplăcută. Se simte blând și catifelat cu tenul, chiar îmi place foarte mult. Pe deasupra, are un miros plăcut, natural. Ca toate produsele din gama asta, de altfel.


#Booster pentru Vitalitate și Strălucire - Am testat în campania #buzzgerovitalplant toate cele trei produse primite, dar cred că cel mai mult m-a impresionat Boosterul pentru Vitalitate și Strălucire. Acesta este ambalat în fiole individuale, având în interior un ser fluid. L-am aplicat pe pielea curată, demachiată și m-am împăcat extrem de bine cu el. Se absoarbe ușor în piele, având funcția de a stimula respirația celulara și de a revitaliza tenul. Cel mai mult mi-a plăcut cum arăta tenul meu dimineața după ce foloseam acest ser împreuna cu crema hidratantă!

Puteți descoperi mai multe despre gama Gerovital Plant accesând acest link.

Voi le-ați încercat? Ce părere v-au format? Aștept cu drag impresiile voastre și nu uitați că vă puteți înscrie și voi în campaniile de testare gratuite Buzzstore accesând acest link.






Pagini