Calea spre frumusețe trece prin Munții Pădurea Craiului

Te-ai gândit vreodată cam cât de multe suportă tenul tău? Cât de multe impurități îl agresează zi de zi? Te provoc ca atunci când ajungi seara, acasă, să iei o dischetă demachiantă și să o umezești cu apă micelară, apoi să îți cureți tenul. Vei vedea că, deși nu ai avut machiaj, discheta nu va fi curată. Ceea ce înseamnă că porii noștri absorb zi de zi compuși toxici. Adicătelea poluare.
Ce e aia poluare? 
Ce găselniță e oare?
Că mamaia mea, Anuța,
Se ducea cu bocceluța
Și în sus, și-n jos pe vale
Și n-auzea de poluare!
Nu știa nici de skincare
Nici ce-i ăla rid stingher
Sub baticul plin de flori
Rumeneau doi obrăjori
Iar în ochii ca migdala
Avea gânduri alandala.
În coșul mic de nuiele
Avea ceai și gălbenele
În ulcica ei, pe foc,
Apa-vie da în clocot
Și cu asta-și curăța
Și părul, dar și fața.
Bunicuța mea frumoasă
Toată viața generoasă
Părul - pana corbului
Traiul - dulce-amărui
În Munții Pădurea Craiului!
Azi, nepoata c-un fecioraș
Se mutară la oraș
Și făcură nuntă mare
Se iubesc cu-nfrigurare
Și acum iau ca atare
Renumita poluare!
Pielea ei nu-i ca a bunei
E mai ternă, mai uscată
Dar are leacul de îndată:
O rutină... fermecată!
Aslavital Mineralactiv ea folosește
Tenul de și-l îngrijește.

Ce putem face pentru a combate efecte poluării asupra pielii noastre?

Pentru a ne păstra pielea sănătoasă, este necesar să avem o rutină de îngrijire. 

Niciodată, dar NICIODATĂ nu trebuie să ieșim din casă fără să aplicăm pe ten cel puțin o cremă hidratantă care să constituie o barieră de protecție între piele și factorii externi dăunători. La fel și seara, după curățare/demachiere, trebuie să aplicăm o cremă pentru hidratare care să contribuie la refacerea pielii peste noapte.
Propunerea mea pentru voi noi este prima gama românească creată pe baza argilei 100% naturale, provenită din Munții Pădurea Craiului, și anume Aslavital Mineralactiv. Această gamă nouă este disponibilă în magazinele de brand Gerovital şi Farmec, în magazinul online www.farmec.ro, dar și în hypermarketuri, supermarketuri și magazinele de specialitate din țară. Are la bază ingrediente active de ultimă generație: Cobiodefender-ul EMR, complexul Ferulan bogat în acid ferulic, având drept beneficii: hidratarea, detoxifierea tenului și protejarea sa împotriva efectelor stresului urban, regenerarea celulară naturală.

Îngrijirea tenului azi, mai ușoară decât ieri cu Aslavital Mineralactiv

Cel mai mult îmi surâde crema de noapte pentru netezirea ridurilor. Cine își dorește să aibă o piele ternă, lipsită de strălucire și uscată dimineața? Nimeni! Cine vrea o piele luminoasă, hidratată, pe care va arăta bine orice fond de ten? Toată lumea! Îmi place faptul că această cremă, printre toate ingredientele active, are și extract de gălbenele (calendula). Gălbenelele sunt plante care nu lipseau din rutina de frumusețe a bunicii mele, iar cel mai adesea ea punea la fiert plantele și apa obținută o folosea pentru curățarea feței. Era secretul ei, pe care, din lipsă de timp, noi îl ducem mai departe folosind cosmetice ce au la bază uleiul de gălbenele.

Pentru tipul meu de ten, mixt cu tendințe acneice, simt că mi s-ar potrivi și masca detoxifiantă cu cărbune peel-off, dar și fiolele cu colagen Aslavital. Iar pentru o demachiere rapidă și delicată, nu aș renunța niciodată la apa micelară, o adevărată inovație în ceea ce privește curățarea tenului.

Noua gamă Aslavital cu argilă din Munții Pădurea Craiului are o mulțime de beneficii pentru piele, luptând cu factorii toxici din mediul poluat. Cel mai mult îmi place că  formula produselor are rol antioxidant, ce luptă cu radicalii liberi. 

Știați că radicalii liberi sunt răspunzători cu degradarea celulară și, implicit, cu îmbătrânirea prematură? E incredibil cum o rutină compusă din produse ce au la bază atât de multe ingrediente active îți poate proteja tenul de poluare!

Argila din Munții Pădurea Craiului este extrem de benefică pentru piele, fiind un dezinfectant și antiseptic natural. În plus, este cicatrizantă și ajută la regenerarea celulară. Tocmai de aceea eu văd cosmeticele bazate pe argilă Aslavital ideale atât pentru tenurile normale, fără imperfecțiuni, prevenind astfel apariția lor, dar și pentru tenurile mixte sau grase, ce au puseuri de acnee, contribuind la o vindecare rapidă.

Așadar, până ne vom muta la căsuța noastră de la țară, unde să ne cultivăm singuri fructele și legumele și unde să ne bucurăm de un aer curat, apelez la gama #Aslavital #Mineralactiv și nu ratez intrarea pe #caleasprefrumusete.

P.S. Pentru a fi la curent cu noutățile Farmec vă sugerez să urmăriți pagina de Facebook (@farmec.romania) și contul de Instagram (@farmec). 
________________________________________

Articolul Calea spre frumusețe trece prin Munții Pădurea Craiului participă la Proba 21. Natura știe calea spre frumusețe (Sponsorul probei: Farmec) în cadrul competiției SuperBlog 2018.
*sursă fotografii: Farmec și unsplash.com

Pagini