Dupa cununie, urmeaza nunta la Brasov

Cand am facut cununia civila in iunie, luandu-i doar pe ai nostri si doi prieteni, am fost cei mai fericiti. Parintii s-au cam panicat, isi dadeau coate, desi in fata noastra pareau zambitori. ,,Ce nunta o fi asta? Oare n-o sa faca niciodata o nunta in randul lumii?”

Adevarul e ca noi aveam totul planificat de ceva vreme. In sapte ani de relatie, am stiut de un milion de ori ca aici vom ajunge, pentru ca pur si simplu asa simtit in fiecare secunda dintr-o zi. 
O sa facem nunta? Probabil ca da, candva. Simt ca ne-ar implini un astfel de eveniment si ne-ar completa povestea.

Ce ce nu imi doresc o nunta traditionala?

Insa cand ma gandesc la ideea aceasta de casatorie clasica, nu-mi pot scoate din cap meniul cu sarmalute, unchii cu care nu te-ai revazut de 20 de ani, cantand fericiti cu oala de vin in mana, desi saracii nici nu stiu poate numele sotului tau, matusile in haine asortate cu bucle rigide si parul rosu si cate si mai cate alte lucruri. Deci big no din partea mea pentru genul asta de nunta.

Nunta mea perfecta va fi una la care, din start, vor lua parte doar persoanele dragi, persoanele care merita sa fie langa mine in acel moment si alaturi de care sa petrec momente de neuitat si pline de distractie.
Pentru mine, ideea de casatorie subintelege ideea de fericire, de unire si de dragoste a cuplului, deci asta trebuie sa primeze. Pana la urma casnicia se bazeaza in oarecare mod pe acest eveniment, asa ca de ce sa nu fie unul intim, cu caracter personal, de care indragostitii sa-si aminteaza cu placere si emotie toata viata? Si nu ca nu am trai asta deja acum, dar parca nu as zice nu unui eveniment care sa valideze acest lucru.

Brasov, my love...

Sunt un infinit de oferte, localuri si saloane pentru acest moment, unele mai mult sau mai putin luxoase. De exemplu, ma atrage un salon nunti Brasov numit Royal Boutique. Brasovul l-am vizitat imediat după cununie în vară È™i ne-am decis că aici ar trebui să ne continuăm povestea. Avantajul ar fi ca tot aici am gasi cazare Poiana Brasov si astfel am avea siguranta ca toata lumea e cazata in siguranta si aproape de restaurant.
Astfel, eu as alege sa-mi desfasor marele moment intr-un loc curat, neatins de rautate, de idee de bani si de comercial. As organiza cununia religioasă intr-o bisericuta mica, binecuvantati de un preot cu adevarat credincios, care sa simta ca ne uneste pe veci si nu spune doar 5 cuvinte aruncate, grabindu-se sa ne ia banii si sa aduca urmatoarea pereche in lacas. Cat mai intim, cat mai placut.

Alaturi de familiile noastre si de doar cativa prieteni foarte buni. Mi-as dori apoi sa stam seara cu totii undeva si sa vorbim pana noaptea tarziu, nu sa bem si sa uitam de ce ne-am adunat cu totii. Sa depanam amintiri si sa ne facem planuri pentru viitor, nu sa ne facem griji ca nu putem plati consumatia zecilor de invitati antipatici.

Cuvantul cheie al nuntii noastre: SIMPLITATE

Rochia mea de mireasa mi-o doresc simpla, lejera si care poate fi purtata si ulterior. Nu vad rostul cumpararii unei rochii exagerat de scumpe, pentru ca apoi sa o tin in dulap, uitata, sau mai rau, sa o vand. O vreau sa fie a mea, pentru totdeauna si sa o mai port cu drag, amintindu-mi de acel moment minunat alaturi de sotul meu.
Buchetul ideal pentru mine cuprinde floarea-soarelui, floarea mea preferata. Îmi doresc să fie cât mai simplu, să îl pot usca și păstra pentru totdeauna.
Calea spre o casnicie frumoasa porneste de la un moment frumos impreuna, de la o experienta de neuitat alaturi de celalalt... De ce sa nu o facem asa cum vrem noi si sa ne supunem standardelor impuse in zilele noastre ? Daca ar fi sa ma casatoresc maine, primul lucru pe care l-as spune ar fi: ,,Stai putin, am de dat un telefon si de facut plinul la masina, sa putem ajunge in Brasov la Royal Boutique!"

Sunt oare eu ciudata sau de moda veche, dar jur ca nu inteleg unele aspecte. Prefer sa pastrez banii de la o nunta fastuoasa si sa-i folosesc pentru ridicarea unei casute alaturi de dragostea vietii mele. Aleg ceva simplu si de neuitat. Si stiu ca daca o sa ma razgandesc, la Royal Boutique Hotel Poiana Brasov voi gasi o sala de nunti ce poate gazdui pana la 150 de oaspeti. Greu de crezut ca ma voi razgandi, dar cine stie?
________________________________________

Articolul După cununie, urmează nunta la BraÈ™ov participă la Proba 20. Jurnal de nuntă, la Royal Boutique Hotel (Sponsorul probei: Royal Boutique Hotel Poiana BraÈ™ov) în cadrul competiÈ›iei SuperBlog 2018.
*sursă fotografii: Royal Boutique Hotel Poiana Brașov, www.annapromdress.com, www.i.pinimg.com și arhiva personală

Pagini