Sunflowers

Indiferent de anotimp, un buchet de flori daruit unei persoane dragi este o alegere inspirata. Femeilor le plac la nebunie florile, iar daca mai adaugi o ciocolata de casa si o felicitare facuta manual, deja ai creat un cadou inspirat. Surpriza poate fi facuta daca alegi sa "complotezi" cu o Florarie online cu livrare - FloriDeLux. In acest fel, persoana care primeste cadoul va fi mai mult decat incantata. Ce femeie nu si-ar dori sa primeasca la usa buchete de flori si ciocolata?



Insa termenul de buchete de flori poate capata si o alta insemnatate atunci cand vorbim despre o nunta. Aici totul trebuie sa fie impecabil aranjat, iar alegerea florilor poate fi o bataie de cap. Combinatiile de culori pot fi riscante, iar daca nu alegem cu grija floraria, ne putem trezi cu flori ofilite in ziua cea mare. Nu glumesc, se poate intampla. Tocmai de aceea e bine sa ne orientam catre o florarie online ce ne poate oferi buchete de mireasa si alte aranjamente florale proaspete, care sa aduca un plus de eleganta nuntii. 

Din punctul meu de vedere, cel mi simplu este sa apelezi la o florarie online: poti face plata cu cardul, iar totul este pus la punct cu ceva timp inainte de marele eveniment, ca sa nu ai surprize neplacute in ziua cea mare. La intrarea in sala de nunta poti amplasa cateva buchete de trandafiri de la Flori de Lux, sau poate chiar o bolta din flori. Tine doar de preferintele si de imaginatia fiecaruia. Esential este sa creezi un mediu placut tie, in care sa te bucuri alaturi de cei dragi. Nu trebuie sa alegi buchete de mireasa sau cocarde pentru nunta ce sunt neaparat in trend, ci ceea ce iti place cel mai tare. Apropo de cocarde pentru nunta, mi se par tare frumoase cele cu floarea-soarelui. De altfel, eu oricum cred ca as alege un buchet de mireasa cu floarea-soarelui. Parca are un farmec aparte, nu credeti?



Voi ce flori vreti sa aveti in buchetul de mireasa? 
Sau ce flori ati avut, in cazul in care marele eveniment a avut deja lor? 
Astept cu mare drag comentariile voastre!
❤❤❤

Pagini