Cum sa iti echipezi dormitorul pentru iarna

Ploile incep sa fie din ce in ce mai des, iar toamna parca in sfarsit isi intra in drepturi. Daca pana acum termometrele ne-au lasat sa credem ca vara va mai sta ceva pe la noi, temperaturile scazute din timpul noptii incep sa ne alerteze. De obicei, in aceasta perioada, foarte multe persoane incep sa se aprovizioneze cu perne si pilote noi, care sa le tina de cald toata iarna. Pentru ca si eu stiu cum este sa iti echipezi dormitorul pentru vremea rece si, pentru ca de-a lungul timpului am acumulat ceva experienta, impartasesc cu voi cateva sfaturi pentru a va echipa dormitorul pentru iarna intr-un mod eficient, cu bani putini.

Investeste intr-o pilota de calitate!


Pilota este foarte importanta pentru un somn calduros iarna, asa ca trebuie sa fie confectionata din materiale de calitate. Printre cele mai apreciate pilote de pe piata sunt cele din bumbac foarte dens. Pe site-ul www.lenjerii3d.ro gasesti o multime de modele de pilote, alaturi de huse colorate, care sa se potriveasca oricarui decor. O pilota buna, din punctul meu de vedere, trebuie sa fie usoara ca un fulg, dar foarte calduroasa. Asa ca am fost mai mult decat incantata sa descopar tehnologia pilotelor de pe lenjerii3d.ro, ce vizeaza o umplutura din puf si tocatura de pene de gasca.

 

Cauta pernele perfecte!


Daca nu esti multumit de pernele din dormitorul tau si te gandesti sa le schimbi, acum este momentul sa o faci. In aceasta perioada de tranzitie gasesti pe piata cele mai mari reduceri pentru perne si pilote. De exemplu, gasesti pe lenjerii3d.ro o oferta set pilota + 2 perne la un pret mai mult decat atractiv, de doar 179 lei. Cu aceasta suma vei primi doua perne si o pilota de calitate premium, asa ca vet face economii importante.

Preferatele mele sunt insa lenjeriile de pat!




Lenjeriile de mai sus se gasesc pe site-ul www.lenjerii3d.ro, un site cu produse premium, unde gasiti numeroase modele de lenjerii de calitate superioara, dar si perne, pilote, huse sau cuverturi. Sunt foarte curioasa sa aflu daca aveti in plan asfel de cumparaturi pentru aceasta perioada, asa ca astept cu drag parerile voastre legate de acest subiect!  ◕‿◕

Pagini