Îngrijirea sânilor, un subiect prea puțin dezbătut de către femeia modernă.

Buna, dragile mele.



   Acum ceva timp am primit spre testare de la Biola Cosmetica un balsam pentru ingrijirea sanilor. Din acel moment, am realizat faptul ca pana acum am neglijat aproape total acest aspect al ingrijirii corpului meu.
   Pariez ca toate ne dorim in momentul in care avem un eveniment special si vrem sa purtam o rochita frumoasa si decoltata sa avem un aspect placut si sa aratam bine.
   Hidratarea sanilor ajuta la mentinerea elasticitatii lor si la pastrarea lor mai bine in timp. De exemplu, dupa sarcini, sanii mamei mele nu am aratat niciodata la fel de bine ca inainte. Acum 20 de ani cand ea era insarcinata, ma indoiesc ca isi batea capul sa se ocupe de acest aspect. Am invatat din experienta ei ca este mai bine sa prevenim decat sa tratam.

   Exista creme speciale pentru asta, dar daca nu aveti una speciala, eu spun ca este in regula si folosirea unui unt de corp obisnuit pentru hidratarea sanilor.

   Balsamul Biola Cosmetica este produsul folosit de mine in ultima vreme si vreau sa impartasesc cu voi cateva impresii.

   Cum arata ?

   Balsamul vine intr-un ambalaj practic de 100ml, foarte practic si usor de manevrat. 
   Produsul se dozeaza usor si este nevoie de o cantitate extrem de mica, ceea ce inseamna ca este si tare spornic.Prima oara eu am pus enorm in palme,ca am reusit in final sa-mi hidratez si mainile si picioarele. Balsamul intra repede in piele si nu lasa o pelicula grasa sau lipicioasa si nici nu pateaza hainele.
  
  Cum miroase?

   Mirosul m-a cucerit din prima clipa. Miroase a grau proaspat cules, a plante, a camp in anotimpul vara. Se simte ca este un produs natural si asta imi place tare mult.
  
  Ingrediente:

   

  
   Cat costa?
   
   Pretul este de 63lei, 100ml. Avand in vedere ca este un produs bio si ca este foarte spornic, eu zic ca pretul este cat se poate de sincer.

   Care sunt efectele produsului?

   Descrierea oficiala:

În primul rând este recomandat gravidelor sau noilor mămici, dar și acelor femei care nu mai alăptează și doresc să ajute regenerarea cât mai rapidă a sânilor.
Mai recomandăm utilizarea balsamului și acelor femei care pun accent deosebit pe îngrijirea adecvată a decolteului.
Ajută accentuarea elasticităţii pielii pentru un efect de tonifiere şi mărire al sânilor cu ajutorul hidrolizatului de proteine din germeni de grâu care are efect de restructurare a pielii împreună cu perilla, vitamina A- palmitat, extractele de coriandru şi talpa gâştei. Vitaminele A, B3, E, C, B5 şi coenzima Q10  împreună cu uleiurile nutritive valoroase rezultă o piele perfect hidratată şi mătăsoasă. Allantonina combinată cu coada şoricelului, cunoscută despre efectul lui antiinflamator, împreună cu vitaminele enumerate mai sus, asigură regenerarea rapidă a pielii.Utilizare: masarea sânilor cu mişcări circulare şi delicate.

      Ce am simtit eu:

   Dupa mai bine de doua saptamani de utilizare(aproximativ 3-4 ori pe saptamana), am observat efecte usor sesizabile. Ca o mica paranteza, va dati seama ca nu pot face poze inainte si dupa si tare am mai ras cu AnytaGyo pe aceasta idee.
   Revenind, am remarcat fara dubii ca pielea este mai elastica, mai ferma si nu este uscata, asa cum o aveam uneori. 
   Nu voi minti si nu voi spune ca am vazut minuni, caci nu am remarcat vreo crestere peste noapte, dar voi folosi aceasta crema in continuare si sper sa aiba si acest efecte. Nu toate ne-am nascut cu un decolteu urias, asa ca noi, ,,nefericitele" ne multumim cu putin si incercam totusi sa ingrijim ce ne-a dat Dumnezeu.
   Sunt tare incantata de acest produs si voi avea mai mare grija de aceasta parte a corpului meu in viitor, caci odata cu masarea sanilor pentru aplicarea cremei se face, in acelasi timp, o inspectie a acestora, in ceea ce priveste potentialii noduli. Nimeni nu ne cunoaste mai bine decat ne cunoastem noi si depinde de noi sa remarcam diferentele care ne-ar putea afecta. Eu una am renuntat la deodorantele pe baza de saruri de aluminiu si in prezent folosesc unul tot de la Biola Cosmetica, despre care va voi scrie curand.

   In concluzie, consider ca ar trebui sa acordam mai multa atentie acestui aspect pana nu e prea tarziu, pentru ca trebuie sa fim mereu frumoase.

   Voi acordati atentie ingrijirii sanilor ?

   Pupici,
   Lore.

Pagini