Cum sa iti cureti bland tenul sau Review Angels on Bare Skin - LUSH

Buna, dragile mele !



  Testez de ceva vreme un produs destinat ingrijirii tenului de la LUSH si consider ca acum este momentul pentru a impartasi cu voi parerile mele.
   Tenul meu este foarte problematic, Ma confrunt cu o acnee nu foarte severa, dar destul de suparatoare cat sa ma enerveze la culme. Deoarece am adaugat in rutina mea de ingrijire a tenului acneic Brevoxylul, fata mea a inceput sa se exfolieze usor si sa aiba tendinte spre uscare. S-a senisibilizat mult, asa ca am incercat sa exclud multimea de produse folosite anterior si m-am axat pe produse naturale, masti cu argila, ceai pe post de lotiune tonica si asa mai departe. Voi face pe viitor o postare cu experienta mea cu Brevoxylul, dar inca nu sunt pregatita pentru asta, caci fata mea inca mai are nevoie de ,,lucrari". Astfel, am renuntat aproape si la gomajul meu din malai sau cafea de care va spuneam aici, considerandu-l prea agresiv. Aceasca masca-scrub a picat exact la fix.
    Eu am avut doar o mostra din masca naturala Angels on Bare Skin.


  Descriere:
Masca naturala, fresh Angels on Bare Skin are la baza are o reteta medievala, folosind uleiurile esentiale de lavanda si trandafiri. Migdalele medievale exfoliaza, iar uleiul de lavanda ajuta la echilibrarea sebumului din piele.

   Cum arata?

   Produsul are o consistenta interesanta, parand oarecum ,,umed" la atingere. Se simt foarte bine migdalele macinate care exfoliaza bland tenul.

  Ingrediente

   Ingredientele mastii sunt de-a dreptul minunate si practic nu ii pot gasi niciun minus. Chiar si pe site(aici) toate ingredientele apar cu culoarea verde, fiind de altfel fara parfum, parabeni sau alte nebunii.

 
   Cat costa?

   Pretul afisat acum pe site este de 45,80lei/100g. Avand in vedere ca aveti nevoie de o cantitate cat unghia pentru o folosire, eu zic ca pretul este cat se poate de sincer.

     Cum miroase?

   Primul miros mai puternic care se simte este cel de lavanda, imbinata cu trandafiri si musetel. Are un miros destul de puternic(dar nu e o noutate ca produsele LUSH miros astfel),care se simte pe durata intregii proceduri. Nu pot spune ca e deranjant, eu m-am obisnuit cu el astfel, dar daca sunteti sensibile la mirosuri tari, naturale, s-ar putea sa nu va placa prea mult.

   Cum se aplica ?

   Instructiunile spun asa:

  Eu de obicei folosesc putin mai mult, adica un bob cat o unghie pe care o tineam in podul palmei. Peste ea adaug o picatura de apa calda si incep sa masez cu bobul meu fata curata, pana cand el dispare, ramanand pe fata. In contact cu apa, produsul formeaza un lichid albicios, care dupa vreo 10 minute intra aproape total in piele, iar masca se usuca. Va spun sincer ca am folosit jumatate de cutiuta pentru 5-6 masti si mai am inca atat, deci este extrem de spornica.

   Ce efecte are asupra mea ?

   Cand ce dau masca jos cu apa calduta, masez usor tenul cu resturile ramase. Astfel, tenul se exfoliaza destul de bland si celulele moarte sunt indepartate.
 
 Efectele pentru mine au fost uimitoare inca de la prima folosire: pielea a devenit mult mai fina, ,,cojitele" acelea inestetice fusesere eliminate si ce e cel mai important, nu am simtit ca tenul a ramas uscat sau agresat in vreun fel. Pur si simplu parea mai luminos, parca imi multumea ca am folosit un produs natural pentru ingrijirea lui. Nu pot sa spun ca m-a ajutat cu sebumul, pentru ca tenul meu are acum tendinte spre uscare asa ca sebumul nu mai e problema mea.
   Sunt extrem de multumita de acest produs si nu se compara cu nimic din ce am mai incercat pana acum.


   Concluzionand, imi place ca:
  • este spornica
  • exfoliaza bland tenul
  • lasa pielea catifelata
  • nu usuca pielea
  As recumpara acest produs cu siguranta !

   Voi ati folosit aceasta masca sau alte produse LUSH? 
   Ce masti sau scruburi folositi acum ? 

   Pupicei,
   Lore.

Pagini