Her Story de la Avon: parfumul femeii căreia nu-i e frică de roșu

 De-a lungul timpului am experimentat tot felul de stiluri, ținute, coafuri, dar cred că cel mai mult mă regăsesc în zona de ROȘU. Feminitate, gingășie și în același timp putere, ambiție, încrede. Așa că de atunci port cu cea mai mare încrede ruj roșu, rochii și eșarfe în tonuri calde, care mă fac să arăt și să mă simt extraordinar. Așa că am știut că o să mă regăsesc în noul parfum Avon: HER STORY.


Apa de parfum HerStory Love Inspires este o compoziție unică de acorduri florale și feminine, cu note de iasomie și iris, pe o bază de praline.

* Categorie: aromă potrivită pentru orice ocazie
* Compoziție: florală-chypre
* Note principale: iasomie, iris, praline

Este timpul să te pui pe primul loc, să fii prioritatea ta numărul 1. Noua apă de parfum HerStory Love Inspires este o aromă feminină și unică cu note de iasomie, iris și praline, care îți insuflă senzualitate, putere și încredere în fiecare zi. Inspirație Iubirea de sine este o forță care schimbă povești. Această apă de parfum a fost inspirată de poveștile femeilor și de felul în care își rescriu viața în fiecare zi.


Am simțit parfumul primind o mostră alături de catalogul Avon, la ultima comandă și m-am îndrăgostit pe loc. Am purtat parfumul într-una dintre cele mai speciale zile din viața mea. Este exact cum mi l-am imaginat: o explozie de încredere, de senzualitate, de roșu și căldură. Feminin, floral, proaspăt, delicios. Perfect pentru zi, pentru dimineață, pentru o viață întreagă. Pentru o femeie care poartă o rochie roșie midi, cu sandale albe cu buline și are în brațe un buchet uriaș de flori roz.


Her Story de la Avon este un parfum care îți dă imediat încredere și te ajută să ai o zi energică, în care femininul din tine să domine. Tu ce mai aștepți?

 

Pagini