Păreri despre cele mai noi rujuri AVON Ultra Matte

Primăvara aceasta am ales să dau culoare stilului meu cu ajutorul rujurilor Avon UltraMatte, disponibile acum în două variante: Ultra Matte și Ultra Creamy!

Ai curajul de a fi tu, fie că alegi rujul Avon UltraCreamy, pentru acel moment al zilei în care îți dorești să strălucești și să te simți liberă sau fie că alegi rujul Avon UltraMatte, pentru un strop de senzualitate și mister!


Dintre cele două rujuri, recunosc că cel roșu mai cucerit mai tare. Atât culoarea, cât și textura m-au avantajat mai mult. Din păcate, cel nude/roz are tendința să nu reziste așa bine pe buze, iar pe buză inferioară dispare destul de rapid, lăsând în urmă o dungă nude ușor inestetică. Însă, reaplicat cu regularitate, poate să arate foarte bine.


În schimb, rujul roșu este combinația perfectă între culoare și persistență. Rezistă foarte bine, acoperă buzele cu o peliculă cremoasă și extrem de plăcută la purtare. E o plăcere să îl folosești!

Rujurile pot fi comandate de pe site-ul www.avon.ro și este foarte simplu să plasezi o comandă atât pentru tine, cât și pentru prietenele tale.


Pagini