Poartă parfum fără să-l pulverizezi cu noile balsamuri de rufe Lenor!

Mirosul este unul dintre cele mai importante simțuri ale noastre și cred cu tărie că acesta ne poate pruta prin amintirile noastre și ne poate aminti de momente marcante din viață. Tocmai de aceea îmi place ca rufele mele să miroasă frumos, să își păstreze mirosul mult timp după spălare, dar mirosul să nu fie unul chimic, artificial, de ”detergent de rufe”. Având în vedere că purtăm haine zi de zi, aproape 24h/24h, este important ca acestea să fie frumos parfumate, îngrijite, curate și să ne creeze o stare de bine. Așa că am fost foarte încântată când am fost invitată să testez noile balsamuri de rufe Lenor

După folosirea lor, mă declar cucerită de mirosul persistent și plăcut al lor. Rufele rămân moi după spălare, iar mirosul persistă și în dulap, după uscare.


Cu doar un căpăcel rufele capătă un miros magic! Preferatul meu este cel cu ”Amethyst & floral bouquet”, care are un miros ce ar putea fi confundat cu ușurință cu un parfum scump 😍 Ador faptul că hainele nu miros neplăcut, ci subtil, suav, delicat, iar parfumul este unul deosebit.




Pagini