Random tag and comfy outfit

Am primit o leapșă tare simpatică de la Aniela Deby. E o modalitate interesantă de a afla câteva lucruri despre viața mea, pe care altfel nu știu dacă le-aș fi scris aici, pe blog. Sunt 10 întrebări la care voi răspunde mai jos:



1. Ce nu vă lipsește din frigider niciodată?

Asta e o întrebare bună. Cred că nu îmi lipsesc lactatele (brânză, iaurt, lapte).  Aș putea trăi fără carne zile în șir, dar mănânc lactate la aproape fiecare masă (mai ales brânzică, pe care o pun mereu pe masă).  

2. Ce considerați sănătos din ce ați menționat la punctul 1?

Având în vedere că mai nimic din ziua de azi nu e sănătos, nu pot să bag mâna în foc despre produsele pe care le cumpăr. Dar prefer produsele din Lidl, de la Pilos, pentru că pur și simplu au un gust foarte bun.

3. Care vă sunt cosmeticele/ parfumurile preferate?

Momentan sunt foarte îndrăgostită de CC Cream-ul Misha și de mascara L'oreal Volume Million Lashes. În materie de parfumuri nu sunt foarte pretențioasă, fiindu-mi pe plac cam orice parfum floral, fresh. Pot spune că sigurul care mi-a rămas în suflet după ani și ani este Comme une Evidence de la Yves Rocher.

4. Cine face în casa voastră cea mai multă curățenie și cine nu o păstrează?

Andrei dă cu aspiratorul, eu fac restul :)) Oricum, cred că e imposibil să păstrezi curățenie perfect într-o casă mai mult de 3 zile. Tot trebuie șters praful, aspirat etc. Sunt destul de strictă în ceea ce privește curățenia și dezinfectatul, mai ales în baie. 

5. Ce urâți să faceți într-o zi de sâmbătă?

Sâmbăta, de obicei, e ziua pe care o petrec în familie. Nu îmi place să mă stresez prea mult în această zi, așa că nu fac curat, nu merg să rezolv probleme. 


6. Ce vă face fericiți în viața de zi cu zi?

Nu vreau să o dau în clișee și să zic că lucrurile mici mă fac fericită. Dar am momente când pur și simplu simt că totul îmi merge bine. Poate fi clipa când văd că găsesc cireșe la un preț bun sau când reușesc să tai de pe listă toate lucrurile de to do într-o zi.

7. Ce fel de oameni preferați să aveți lângă voi?

Nu cred că preferă cineva să aibă lângă el oameni răi, invidioși, plin de ciudă. Poate și de asta nu am foarte mulți prieteni, pentru că sunt destul de selectivă și cu greu îmi ofer unei persoane încrederea.

8. Care este primul lucru pe care îl faceți când vă treziți dimineața?

Pornesc wi-fi-ul pe telefo :)) Apoi îmi verific notificările, merg la baie, apoi pun ibricul să îmi fac ceaiul.

9. Cât de mult timp v-ați dori să aveți disponibil pentru voi?

Momentan am destul timp pentru mine, pe care mi-l pot organiza cum vreau, căci încă nu am început job-ul. Chiar dacă sunt în sesiune, știu cum să fac în așa fel încât, măcar seara, să petrec cel puțin o jumătate de oră citind. În acest moment, este modul meu preferat de a-mi petrece timpul liber.

10. Care sunt principiile voastre pentru o viață mai faină?

Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face cred că e principiul după care mă ghidez. Încerc să fac lucrurile cât mai bine, pentru că sunt perfecționistă și foarte sârguincioasă. Așa că am pretenția ca și alții să fie profesioniști și să îmi ofere un nivel cât mai înalt al serviciului pe care îl plătesc.



În ceea ce privește fotografiile, trebuia să vă arăt pe blog mai demult o rochiță tare simpatică cu buline negre. Totuși, nu a fost chip, pentru că este mult prea transparentă și nici nu am găsit o jupă care să îmi acopere toate cele. Așa că am purtat-o pe post de cămașă și tare mult îmi place așa - are un aer classy. Am purtat o pereche de pantaloni negri luați dintr-un second hand cu 8 lei și modificați la croitor cu alți 18. Când nu am chef de nimic complicat, apelez la o pereche de teniși și nu uit nici de rucsacul meu cu genuțe. Nu-i așa că e simpatic?

1. Rucsac (click aici)
2. Rochie/bluză (click aici)


Pagini