Ce BB Cream folosesc pentru tenul gras?

Daca esti in cautarea unui BB Cream lejer, cu acoperire medie si factor de protectie ridicat, atunci citesti review-ul potrivit. Vreau sa impartasesc cu tine azi impresiile mele despre BB Cream-ul Missha M Perfect Cover, un produs coreean care primeste destul de putina atentie fata de cat ar trebui.


BB Cream-ul Misha M Perfect Cover, ideal pentru tenul gras


Pentru ca vremea este atat de calda afara, nu as putea sa ies din casa cu un fond de ten greoi, care sa imi incarce prea mult tenul. Eu am tenul mixt spre gras, iar acum, cand e cald, imi e aproape imposibil sa imi mentin tenul cat de cat mat. Asa ca am tot cautat informatii despre produse care sa aiba un finish lejer, care care imi ascunda totusi imperfectiunile. Pentru ca mai am, pe ici, pe colo, cate un cos, un semn de la acnee sau pori dilatati. Am gasit in acest BB Cream Missha M Perfect Cover toate calitatile care sa il recomande pentru postul de ,,best friend this summer”.


Pentru ca am fost sceptica si am vrut sa imi fac o idee despre el, l-am cumparat in varianta de 20 ml, de pe Aoro.ro. A costat 33 lei si il folosesc de asta iarna, deci este un produs spornic. Nu am nevoie de o cantitate mare de produs pentru o aplicare, pentru ca se intinde frumos cu orice l-as intinde (degete, pensula, buretel) si lasa tenul neted si uniform. 


Pe Aoro gasiti si varianta mai mare a produsului, de 50 ml, la pretul de 104 lei. Varianta aceasta mica are un sistem de pe care eu il numesc ,,tub de pasta de dinti”, in timp ce varianta mai mare are pompita. Ambele sunt foarte igienice, aspect la care eu chiar tin foarte mult. Am optat pentru nuanta 21 Light Beige, care este una destul de deschisa. Atunci cand pui produsul pe mana, ai impresia ca are o tenta gri-cenusie, care insa dispare la aplicarea pe ten. Odata intrat in piele, acest BB Cream Misha se contopeste cu pigmentul natural si ofera un glow subtil, acoperind in acelasi timp imperfectiunile.

BB Cream-ul Misha: protectie solara, acoperire si finish natural!


De obicei, il aplic dupa ce mi-am hidratat tenul cu o crema usoara, fie ca are sau nu SPF. Cand sunt pe fuga, aplic direct acest BB Cream Misha direct pe pielea curata, asta pentru ca are SPF 42. Am garantia ca ies din casa cu prielea protejata de razele nocive ale soarelui, care nu doar ca ne fac riduri si pete solare, dar ne incurca atunci cand vine vorba de vindecatul semnelor post-acneice. Puteti vedea mai jos cum arata pielea inainte si dupa aplicarea acestui produs:


Cel mai adesea apelez la un corector lichid pentru zona de sub ochi, mai ales daca ma trezesc cu ceva cearcane. Folosesc mereu pudra, care ma ajuta sa tin sub control zona T. Totusi, acest BB Cream Misha se descurca excelent pe timpul zilei: nu se strange, nu dispare de pe fata, nu oxideaza. Sunt foarte multumita de el si acum, pentru ca este pe terminate, am in plan sa imi cumpar varianta mare. In plus, vreau sa acord o mai mare atentie gamei coreene de cosmetice Misha de pe Aoro

  • Voi ati folosit acest BB Cream? 
  • Ce folositi pentru machiajul tenului vostru vara?



Pagini