OOTD: Stop being a pussy

Habar nu am de ce mi-am luat tricoul ăsta. Mi s-a părut foarte tare mesajul, perfect de purtat în zilele alea când vrei să fii lăsat în pace. 

Cunosc o grămadă de oameni care merită să mai audă din când în când ,,Stop being a pussy!”. Mai ales celor cărora le este frică să facă ORICE: să facă anumite cursuri, să meargă la workshop-uri, să schimbe magazinul de unde își fac cumpărăturile, să aplice la un job mai bun. Știu persoane care sunt la început de drum și rămân în același job de nivel entry de mai bine de cinci ani. De ce să nu vrei mai mult, de ce să te mulțumești cu puțin, fie că e vorba sau nu de bani? 

Haideți să facem vara asta mai interesantă, să ne implicăm în toate proiectele ălea de care ne era teamă în trecut, să cunoaștem oameni noi, să ne găsim job-ul dorit! Iar dacă tu vrei să fii freelancer și să lucrezi de acasă, foarte bine, muncește pentru asta! Nu fi toată vara cartof de canapea, fă sport, mănâncă multe fructe, renunță la grăsimi sau combinații dubioase de mâncare (cartofi+carne+ouă+pâine). Să începem să trăim mai frumos!










Pagini