OOTD: Rose midi skirt

Vara asta mi-am promis că o să port mai multe fuste și rochii. Încerc să mă țin zi de zi de această promisiune și văd că îmi iese de minune. Iar modalitatea mea preferată de a le purta este cu teniși sau adidași. 


Cu toate că am o grămadă de perechi de sandale, mă simt mai bine atunci când port încălțăminte sport. În ceea ce privește tocurile, rar mă veți vedea purtându-le. Aș putea să adopt pentru blog un astfel de stil, dar de ce aș face-o când simt că nu mă reprezintă? 

Așa că mi-am luat cea mai nouă fustă cu trandafiri din dulap, un tricou alb, perechea mea de teniși Converse cu căpșuni și am pornit la plimbare. Îmi place de mor fusta asta și trebuie să recunosc că atrage o grămadă de priviri. Pe lângă faptul că e tare arătoasă, este și foarte comodă, asta pentru că are elastic în talie și nu te strânge nici pe ici, nici pe colo. Cu toate acestea, mi se pare și puțin pretențioasă în ceea ce privește asortatul, asta pentru că are deja un imprimeu superb și ”cere” topuri cât mai simple. Din păcate acum e out of stock, dar puteți cerceta categoria de fuste de pe SheIn.com pentru alte modele asemănătoare.




Rose midi skirt / Fustă midi cu trandafiri: HERE / AICI



Pagini