6 produse alimentare terminate

Trebuie să recunosc că sunt mega-îndrăgostită de articolele și filmulețele fetelor care abordează și subiectul mâncare, pe lângă beauty, fashion sau alte categorii. Ador să văd ce cumpărături săptămânale sau lunare își mai face X, ce produse alimentare recomandă Y sau ce mai gătește Z pentru ea și familia ei. Așa că vreau să încep pe blog această rubrică numită ,,6 produse alimentare terminate”, în care să vă arăt ce descoperiri am mai făcut și ce merită cumpărat.

În primul rând, în ultimele săptămâni am fost mare amatoare de lactate la micul dejun. Așa că ori am mâncat iaurt cu cereale, ori ovăz cu lapte. În iaurt am pus mai mereu:

  • amestec de semințe crude Jasmin (cumpărate din Auchan cu ~6lei). De obicei, prefer să cumpăr semințe vrac, făcându-mi eu acasă un mix. Dar acesta mi s-a părut tare interesant, unde mai pui că m-a ținut o grămadă. Punguța are 200g și cuprinde semințe de floarea-soarelui, de in, de susan și de dovleac. Mi-a plăcut mult și ambalajul, fiind unul care se închide ermetic după fiecare folosire.
  • Morning Crunchy Hazelnut cereale (cumpărate de la Lidl cu ~5lei cutia). Acestea sunt fără îndoială cerealele mele preferate! Au o textură crocantă, sunt savuroase, conțin alune de pădure întregi și sunt bestiale în iaurt. Am mai încercat și alte variante de la Lidl, cu fulgi de cocos și cu căpșuni, dar aceasta cu alune de pădure îmi place cel mai mult. Dacă aveți drum prin Lidl, dați o fugă și încercați-le (eventual, în iaurtul grecesc de la Pilos: yammyyyy!).
  • MaxFibre de la Solaris (~9 lei). Îmi place pachețelul acesta Solaris pentru că este tare versatil. Cuprinde semințe de chia, semințe de cânepă și tărâțe de psyllium, având 46g de fibre pe suta de grame de mix! Eu pun o lingură de mix MaxiFribre Solaris în salate, în iaurt și chiar în brioșe sau fursecuri. De când mă știu am avut probleme cu digestia, așa că, dacă sunteți ca mine, e momentul să includeți în dieta voastră acest produs.

  • Organic Creamed Coconut, baton cu cocos (l-am cumpărat de pe iHerb, de AICI, cu 10lei). Nu există comandă iHerb la mine care să nu conțină acest baton cu cocos. Este format din fulgi de cocos presați, pe care îi tai cu cuțitul ca pe bomboane și le mănânci când ai poftă de ceva dulce (se recomandă cu moderație, eu aș mânca și un baton întreg odată). Dacă aveți în plan să dați o comandă pe iHerb, nu uitați să includeți și acest baton de cocos. Dacă nu vă place, mi-l trimiteți mie! :))
  • Măciniș pentru lăptic de la Solaris (~9 lei). Pentru că am nevoie de o dietă bogată în fibre, dimineața nu-mi lipsesc cerealele. Până acum mâncam fulgi sau tărâțe de ovăz cu lapte, dar de când am descoperit măcinișul sunt pur și simplu îndrăgostită! Gustul acestuia cu lăptic, dar și cu fructe deasupra e yammmy! Varianta de mai sus este cea cu mei și orez integral, am mai încercat-o și pe cea cu 8 cereale, iar următoarea pe listă este măcinișul cu făină de migdale. Merită căutate variantele astea prin plafare sau comandate de pe site-ul solarisplant.ro!
  • Linte roșie Alnatura (cumpărată din DM, cu ~5 lei/500g). Îmi place să pun uneori linte lângă legume sotate și să alcătuiesc o cină fără carne. Această linte roșie Alnatura din DM are bobul destul de mic, fierbe repede și este tare gustoasă. În ultima vreme am pus înainte ceapă la călit cu o linguriță de zahăr brun, apoi am adăugat lintea și am lăsat să fiarbă până ce bobul se sparge. Se gătește repede și e o sursă bogată de proteine, fibre, fier și minerale. 

Sunt foarte curioasă cum veți întâmpina acest tip de postare! 
Ați încercat vreunul dintre cele șase produse de mai sus? 
Ce recomandări aveți pentru mine? 




Pagini