Esti in Bucuresti pe 17 octombrie? Castigi un voucher de 200lei la Decathlon!

Mie imi place sa completez sondaje! Nu stiu cine mai este ca mine, dar zau ca mereu mi-a placut sa fac acest lucru. Sunt inscrisa si pe cateva platforme online, de unde retrag la cateva luni o suma mica de bani, insa pentru mine completarea unui chestionar este un prilej de relaxare. Fie ca sunt fizice sau pe internet, mereu am gasit aceasta ativitate la fel de placuta. De fapt, in general imi place sa scriu, pe hartie sau nu. Sudoku, integrame, chestionare, formulare... nu ma dau in laturi de la ele!

Daca as fi din Bucuresti, nu as rata intalnirea cu echipa Do The Right Mix Romania. Mai precis, intalnirile, pentru ca este vorba de trei locuri unde echipa se va gasi in data de 17 octombrie: Parcul Herastrau, Parcul Titan si Parcul Tineretului. Cele trei patrule din cele trei parcuri te vor lua la intrebari intr-un mod cat de prietenos posibil. Patrulele te asteapta intre orele 14.00-17.00, asa ca ai destul timp sa te intalnesti cu ele, sa faceti un selfie si sa le raspunzi la chestionar. Este vorba despre sase intrebari simple, asa ca trebuie sa fii cat mai sincer cu putinta. Aceasta campanie bazata pe expresia „Alege. Schimba. Combina." incearca sa orienteze cat mai mult oamenii spre miscare, spre un stil de viata sanatos, in care sportul sa aiba un loc important. Ei au nevoie de raspunsurile tale sincere la survey, pentru a descoperi cat mai multe despre oamenii frumosi, asa ca tine.
Cei de la Do The Right Mix Romania s-au gandit ca, pentru a te stimula sa completezi sondaje, nu ar strica niste premii frumusele. Astfel ca, dintre sondajele completate, vor fi trase la sorti trei castigatoare. Fiecare va primi un voucher de 200lei pentru cumparaturi. Fiecare parc va avea un castigator, deci ai sanse mari de reusita. Acest voucher poate fi folosit, cum altfel, decat in magazinele Decathlon. Asadar, ai sansa ca raspuzand la cateva intrebari simple sa te alegi cu articole sportive gratis.

Acum ca ai aflat despre aceasta campanie, nu ai nicio scuza daca sambata esti in Bucuresti si nu treci prin cele tei parcuri (Herastrau, Titan si Tineretului) intre orele 14.00-17.00. Mergi la alergat, iesi la o plimbare, vino cu catelul si castiga premiile echipei Do The Right Mix Romania!


Pagini