Dacă aş avea 88.000 de lei de la AVBS Credit i-aş folosi pentru...



   Din păcate, banii ne condiţionează destul de des activităţile. Părinţi care suferă pentru că nu le pot oferi mai mult copiilor, tineri care nu pot câştiga îndeajuns încât să ajute părinţii bolnavi sunt doar câteva exemple de situaţii care se întâmplă zilnic, peste tot în lume. Trebuie să recunosc că încă nu am ajuns la stadiul unde să spun că îmi pot permite orice, mai este de muncă până acolo, dar nu voi renunţa niciodată.

   Provocarea "Ce ai face cu 88.000 de lei?" este una dintre cele mai frumoase teme pe care o puteam dezbate căci, să fim serioşi, cui nu-i place să îşi imagineze toate lucrurile pe care le-ar putea face cu o sumă aşa mare de bani?



   Lucrul care are prioritate în acest moment în viaţa mea este construirea unei mici căsuţe (care să sperăm că nu va fi la fel de diformă ca cea de mai jos), un loc perfect pentru întemeierea unei familii. Îmi doresc să ştiu că seara ajung să dorm în patul meu, pentru care am muncit şi pe care să îl preţuiesc atât cât merită. Vreau o bucătărie mare şi spaţioasă, unde să prepar diverse feluri de mâncare delicioase pentru familia mea, dar şi un dulap încăpâtor, pentru hăinuţele mele. De ce nu şi o măsuţă specială cu multe sertare pentru produsele mele de machiaj?


   88.000 de lei, suma maximă care poate fi retrasă pentru un credit nevoi personale AVBS, nu va fi suficientă pentru îndeplinirea acestui mare obiectiv. Cu toate acestea, cum se spune că startul e cel mai greu, dorinţa mea cea mai mare ar fi să pun bazele unei căsuţe frumoase şi primitoare. AVBS nu este ca oricare altă firmă care se ocupă de creditele de nevoi personale. AVBS nu se poate comapra cu serviciile unei bănci care îşi tratează clienţii cu indiferenţă, ci se adresează oamenilor cu toată căldura. De la oameni către oameni, seviciile AVBS Credit îţi înţeleg nevoile şi îţi oferă servicii de calitate. În cazuri de urgenţă, puteţi apela oricând şi comunicând cu AVBS veţi găsi împreună cea mai bună variantă de credit de nevoi personale.

   O aplicaţie foarte interesantă şi anume calculator credit, disponibilă pe Android sau iOS poate fi soluţia salvatoare pentru multe persoane. Cum funcţionează? Simplu: descarci aplicaţia gratuită, introduci codul 1234 şi calculezi în funcţie de nevoile şi posibilităţile tale creditul la care poţi aplica. Partea frumoasă şi utilă este că poţi aplica pentru un credit chair de pe telefon, lucru care îţi va uşura cu siguranţă viaţa şi nu vei pierde timpul pe un drum lung până la sediu şi nici nu vei sta la coadă. Nu-i aşa că AVBS Credit s-a gândit la toate?

   Suma maximă a creditului de nevoi personale, 88.000 de lei, este suma perfectă cu care aş putea să spun "start" marelui meu vis. Aşadar, primul pas către construirea unei căsuţe este, fără îndoială, achiziţionarea unui pământ. Nu sunt una dintre persoanele care vor căpăta vreo moştenire fabuloasă, totul va trebui construit de la 0. Mă voi zbate zi şi noapte şi voi strânge încet-încet toţi bănuţii pentru ca într-o bună zi să mă simt total împlinită când voi spune "acasă". Îmi doresc o casă la marginea oraşului, departe de agitaţia citadină. Pământul pe care îl voi cumpăra va fi acela care să mă facă din prima să îmi imaginez crescând pe el copaci, o grădină frumoasă, o curte în care să amplasez un leagăn pentru copii. Aşadar, primul pas pe care l-aş face din bănuţii AVBS Credit va fi investirea într-o bucată de teren.


   Cum preţurile pentru un teren care îndeplineşte condiţiile spuse de mine nu depăşesc suma de 88.000 de lei, cu siguranţă mi-ar mai rămâne bănuţi şi pentru primul lucru care trebuie făcut atunci când se construieşte o casă: ridicarea fundaţiei.


   Banii din creditul AVBS sunt cam pe terminate în acest pas, dar mă voi asigura eu că vor rămâne câţiva şi pentru câteva pofte feminine (măcar un ruj şi o pereche de pantofi). Nu voi păstra mulţi bani pentru această poftă, dar îndeajuns încât să simt o schimbare în bine.

   Pentru unele persoane mai înstărite suma de 88.000 de lei oferită de AVBS pentru un credit de nevoi personale poate părea mică, dar pentru cei care visează aşa, ca mine, e exact cât trebuie. Când voi termina căsuţa, vă invit pe toţi să savurăm împreună o cafea şi, de ce nu, să vă daţi puţin în leagăn...


Pagini