Îngrijirea tenului toamna: review crema de zi Anew Perfecting SPF 25 de la Avon

    Uneori, pielea noastră pe timp de zi se simte... ca un cactus. Cel puțin, eu așa o simt câteodată. Iritată, uscată, însetată. Cel puțin, de când port mască zilnic atâtea ore, ăsta e sentimentul care mă încearcă la fiecare pas.

    Asta până am descoperit crema de zi Anew Perfecting SPF 25 cu Protinol de la Avon. Cel mai mult îmi place senzație de hidratare care se menține pe durata întregii zile, fără a lăsa pielea grasă sau lipicioasă.


Crema de zi cu tehnologia inovatoare Protinol™ reduce primele semne ale îmbătrânirii pielii, cu eficacitate confirmată de testele clinice. Tehnologia Protinol™ susține producția de colagen și oferind efectul unei piele vizibil mai fină.

Oferind pielii sprijin pentru producerea de colagen și fermitate vizibilă, crema de zi Anew Perfecting SPF 25 de la Avon este o variantă ideală pentru folosirea zilnică pe timp de toamnă/iarnă (primăvara și vara eu aș ridica puțin numărul SPF-ului). 😄

Îmi place că se absoarbe rapid în piele și se potrivește și tenului mixt, care are nevoie de hidratare fără a încărca prea mult zona T. Cu toate că este o cremă încadrată în categoria antiaging, destinată tenurilor peste 35 de ani, crema de zi Anew Perfecting SPF 25 de la Avon s-a dovedit potrivită și pentru mine, la 25. Pentru aplicarea pe întreaga față e necesară o cantitate mică de produs, fiind foarte spornică. Are un miros plăcut, discret, care face aplicarea un adevărat ritual de răsfăț.

Un lucru pe care l-aș schimba este însă recipientul, unul mai igienic ar fi cu pompiță, care permite o mai bună dozare și nu ar mai trebui mereu să introduci degetele în ambalaj. Sau măcar să existe o mică spatulă în pachet, care permite dozarea.




Pagini