E util sa ai carte de vizita?

Daca am reusit pana acum sa bifez o gramada de lucruri ce se incadreaza pe lista unui blogger modern, recunosc ca pana acum nu mi-am facut carti de vizita. Cred ca o lunga vreme nu am simtit nevoia sa caut carti de vizita online si nici nu m-au interesat detalii precum ce dimensiune carti de vizita sa aleg, ce culori, design sau ce anume sa scrie pe cartonas. Intre timp insa m-am tot confruntat cu o multime de situatii si mi-am dat seama cat de important este sa oferi cuiva o astfel de metoda prin care sa te poata gasi usor ulterior. Si pentru ca bugetul este un aspect important pentru mine, am inceput sa ma orientez spre carti de vizita la pret mic. Asta pentru ca sunt convinsa ca pot gasi si carti de vizita ieftine, dar care sa aiba un aspect placut si sa impuna seriozitate.

❤❤❤


La cele mai multe cautari ale mele de pe Google dupa expresii cheie precum "carti de vizita pret", "carti de vizita ieftine" sau "dimensiune carti de vizita", am descoperit ca se gasesc drept rezultate foarte multe carti de vizita Bucuresti. Sunt o gramada de firme din capitala care vand carti de vizita online si care chiar fac o treaba grozava. M-am uitat la cateva modele si am ramas impresionata: nu stiam cat de mult poate influenta un astfel de accesoriu imaginea cuiva. Este o dovada nu doar de seriozitate si de daruire, dar face mult mai usor legatura intre doua persoane. Cand cineva iti inmaneaza o carte de vizita, iti ofera acest sentiment de siguranta, ai impresia ca e stapan pe situatie este cu adevarat un profesionist.


Dintre toate modelele gasite online, cel mai mult mi-au placut acele carti de vizita transparente. Parca au un design mai deosebit, sunt mai moderne. Ce sa mai incolo si incoace, daca am de gand sa imi fac carti de vizita Bucuresti, clar vor fi carti de vizita transparente. Si pentru ca am ajuns atat de departe cu cautarile mele, am descoperit pe Youtube si cum faci o carte de vizita in photoshop. E un proces mult prea complicat pentru mine, asa ca prefer sa apelez la specialisti care stiu cu adevarat ce fac. Pana la urma, nu toti ne pricep la toate, nu?



Pagini