Produse terminate în ultimele (multe) luni

Bine v-am găsit pe blog în anul 2016! Am căutat puțin în arhivă ultima postare cu produse terminate și am crezut că nu o mai găsesc. Este vorba despre produse terminate iulie 2015, iar noi suntem în... ianuarie 2016. Ei, nu o să mint să spun că am strâns produsele ca să vă arăt o tonă într-o postare, dar pur și simplu am tot uitat lună de lună să fac acest articol. Și uite așa s-a strâns o plasă uriașă cu ambalaje și abia când nu au mai încăput aici produsele mi-am dat seama că e momentul să le pozez și să vă vorbesc despre ele pe blog. Și așa să fi fost oare? De pozat le-am pozat, pe la începutul lui decembrie. Și uite că abia acum ajung să vă scriu despre ele. Shame on me!

❤❤❤

Și pentru că sunt o mulțime de produse și o mulțime de cuvinte de scris, propun să începem!

❤ Șampon Balea antimătreață - când l-am descoperit, am spus că este dragostea vieții mele. Am un scalp tare pretențios, ce face mătreață ușor, iar acest șampon m-a ajutat tare mult. Curăță foarte bine părul, nu-l lasă încurcat și miroase curat, proaspăt. Problema a fost că, imediat după terminarea primei sticle, am mai cumpărat încă una. Până la jumătate a fost ok, dar după am început să fac mătreață. Se pare că părul meu se obișnuise deja cu el. Dar am de gând să îl recumpăr și să îl folosesc în paralel cu alt șampon. Se găsește în DM și costă doar 10 lei.
❤ Șampon Clear - salvarea mea când fac mătreață! Orice aș fi folosit înainte, oricât de suferind este scalpul meu, Clear mă salvează de fiecare dată. 
❤ Șampon Herbagen degresant antifungic cu ulei de arbore de ceai - nu știu ce a fost în capul meu când l-am cumparat! A costat ~15 lei din plafar, dar este cel mai dur șampon întâlnit de mine. Nu l-am folosit decât o dată, când mi-a uscat părul excesiv. Ulterior l-am utilizat pentru spălarea pensulelor. Sinceră să fiu, nici pentru un scalp prea gras nu îl văd potrivit: este mult, mult prea puternic!



❤ Șampon uscat Batiste XXL Volume - primul meu contact cu șampoanele uscate. Mi-a plăcut efectul de absorbire a sebumului, într-adevăr, face părul să pară destul de curat. Însă mi s-a părut că încarcă rădăcinile, le îmbâcsește și le încurcă. Momentan folosesc șamponul uscat de la Balea, albastru, și mă declar mai mulțumită.
❤ Balsam de păr Jason cu vitamina E - am scris despre el AICI. A fost un balsam de păr foarte bun, ce hidratează vârfurile, lăsa părul descurcat și ușor de pieptănat, fără a se simți „greu”. Mi-a plăcut și că a fost foarte spornic!





❤ Geluri de duș Dove: deeply nourishing și caring protection - un răsfăț! Am scris despre ele AICI. Dintre cele două preferatul meu cred că a fost cel clasic, albastru.
❤ Gel de duș Elmiplant Senses Touch cu floarea pasiunii și ylang ylang - o altă încântare de toamna trecută! Are un parfum proaspăt, ce te trezește instant. Face multă spumă, curăță delicat și este și foarte ieftin (eu l-am cumpărat din DM cu ~6lei).

❤ Cremă de față Jason cu Aloe Vera - aceasta este crema mea preferată din toată timpurile! Hidratantă, dar nu rămâne grasă pe piele, nu încarcă porii, nu produce coșuri. Am scris despre ea AICI. O vreau din nou!
❤ Scrub pentru față Relaxa Aromatherapy - am scris despre el AICI. Mi-a plăcut foarte mult efectul său, dar am făcut greșeala să îl țin în baie. Aburii calzi au provocat mucegăirea scrub-ului, așa că a trebuit să îl arunc imediat. 
❤ Crema cu SPF 30 Avene Cleanance pentru tenul cu acnee - cea mai bună cremă de zi cu SPF încercată de mine. Am scris despre ea AICI.
❤ Cremă Nivea - bună de luat în călătorii: ideală pentru mâini și călcâie, dar prea grasă pentru ten.
❤ Brevoxyl cremă - salvarea mea pentru pielea cu acnee de iarna trecută. Nu știu din ce motiv, dar iarna tenul meu o ia razna. Această cremă usucă orice coș, dar sensibilizează tenul. Neapărat e nevoie de cremă cu SPF pe toată perioada folosirii, Între timp a expirat, așa că ajunge la gunoi. M-a costat cam 35 de lei din farmacie.



❤ Gel de curățare pentru ten cu probleme și acnee de la Avene Cleanance - I loooove it! Este cel mai bun de curățare încercat de mine (găsiți mai multe detalii despre el în review-ul de AICI).
❤ Gel exfoliant zilnic Elmiplant -  o surpriză foarte plăcută! Îmi place atât de mult, încât acum am altul în baie aproape terminat deja.
❤ Șervețele demachiante Nivea - mneah. Parcă prea uscate, nu m-am împăcat deloc cu ele, din păcate.



❤ Demachiant bifazic Nivea - mi-a plăcut mult: curăță rapid machiajul ochilor, nu îi irită, nu îmi provoacă usturimi sau roșeață. Trebuie să insist ceva mai mult la machiajul rezistent la apă, dar este un bifazic bun.
❤ Apă micelară Nivea - un alt produs bun! Mi-a plăcut mult pentru curățarea tenului și nu am avut nicio problemă cu ea. O recomand!
❤ Apă micelară Garnier - o altă favorită! S-a vorbit atât de mult de această apă micelară Garnier și pe bună dreptate: e senzațională! Dacă ar fi să aleg între Nivea și Garnier, cred m-aș orienta către Garnier.
❤ Dischete demachiante - le aleg pe cele cusute la capete de obicei, nu am probleme cu ele.

❤ Măști de față 7th Heaven (Montagne Jeunesse) - cea cu miere de manuka și cea cu căpșuni m-au încântat, cea cu Aloe este plăcută și răcoritoare, dar cea cu floarea pasiunii m-a dezamăgit. Conține foarte mult alcool, mi-a făcut ochii să lăcrimeze instant și a trebuit să o dau imediat jos.

❤ Tratament intensiv pentru călcâie cu argan Gerocossen - un produs bun pentru hidratarea picioarelor. I-am făcut review AICI.
❤ Crema Gloves in a Bottle - o cremă foarte hidratantă, mi-a plăcut mult pentru hrănirea mâinilor. Am scris despre ea AICI.
❤ Loțiune de corp Yves Rocher Comme une Evidence. Parfumul îmi place la nebunie, dar această loțiune nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor mele. Mirosul este plăcut, dar crema nu este deloc hidratantă. Ba mai mult, la aplicare, simțeam o senzație de usturime, ori eu prefer loțiunile blânde cu pielea.
❤ Ulei de masaj Marillys cu ambră și mosc - un miros nu foarte plăcut, dar un efect foarte interesant. Uleiul nu rămâne deloc gras pe piele, hidratează bine și lasă pielea catifelată. Mi-a plăcut mult, deși aș fi preferat un alt miros.

❤ Săpunuri: Protex, Apiland cu miere și lămâine și Apiland săpun exfoliant - toate mi-au plăcut, se termină destul de repede la noi în baie.
 Lady Speed Stick - un deodorant bun, ce nu m-a dezamăgit niciodată.

❤ Gel intim Herbagen cu mușețel - la acea vreme mi-a plăcut, acum însă nu l-aș recumpăra.
❤ Gel intim Lactacyd - un gel intim foarte bun. Momentan folosesc gelul intim de la Jesse, din DM, are ingrediente bune și e foarte ieftin (~10lei). 

❤ Dizolvant pentru unghii Farmec - și-a făcut treaba, nu am ce să-i reproșez.
❤ Ulei de arbore de ceai: 2 sticluțe Solaris și una Herbavita. Nu-mi lipsește din casă niciodată și îl folosesc cu o grămadă de scopuri. Am scris mai multe despre acest subiect AICI.
❤ Ulei de lăcrămioare Solaris - o încântare în lampa de aroma-terapie!



❤ Primer pentru ochi AVON - mi-a plăcut mult, dar pe la jumătatea sticluței s-a uscat. Mare păcat. Am scris despre el AICI.
❤ Eyeliner tip stilou The One Oriflame - mi-a plăcut mult! Este foarte ușor de folosit, s-a uscat greu și mi-a fost partener o bună perioadă de timp. Îl recomand!
❤ Mascara Rimmel Extra Super Lash - probabil cel mai bun mascara încercat de mine, cu un preț excepțional. Am scris mai multe despre el AICI, dați click pentru a vedea ce efect are pe gene și de unde îl puteți cumpăra.
❤ Mascara Avon Big Daring - o mare dezamăgire. Este o mascara tare greoaie pe gene, pe care eu nu am reușit să o demachiez nici măcar cu ulei. Mi-a provocat căderea genelor și am încetat să o folosesc. După două zile ajunge la gunoi!






❤ Organic Creamed Coconut - aceste batoane cu cocos au fost preferatele mele în ultima vreme. Au o parte ulei de cocos și una cocos presat, delicios. Se găsește AICI, pe iHerb, la prețul de 10lei. Merită încercat!
❤ Tonicul Apicultorului a fost o descoperire în materie de întărire a imunității. Îl recomand cu drag, citiți mai multe detalii despre cum m-a ajutat AICI.

Șiiiii... cam astea sunt produsele mele terminate în ultimele luni. 
Am scris o grămadă, dar sper că v-au ajutat impresiile mele. 
Aștept cu mare drag comentariile voastre! 
                                                                ❤ ❤ ❤ 


Pagini