Rochii de seara pentru orice eveniment

Cheia pentru a avea mereu o tinuta impecabila nu este sa avem cat mai multe haine, cat mai scumpe, ci sa optam pentru elemente basic. Cu ajutorul elementelor de baza putem construi multiple tinute cu bun gust. Accesoriile pot schimba total aspectul unui outfit, asa ca nu trebuie sa uitam sa le cautam pe cele mai speciale. Fiecare femeie trebuie sa aiba cel putin doua rochii de seara in dulap. De ce spun doua? Una trebuie sa fie neaparat neagra, versatila, rochia clasica, eleganta, potrivita pentru multiple evenimente. Rochia neagra este o alegere excelenta pentru un eveniment care solicita o tinuta aparte, asa cum este o nunta, un botez, seara de revelion, o petrecere etc. Cea de-a doua rochie de seara, eleganta, poate fi colorata, mai scurta sau mai lunga, jucausa, ideala pentru evenimentele care nu necesita neaparat "a black dress".O rochie bine aleasa pentru un eveniment poate complimenta un corp frumos, in timp ce o rochie de seara aleasa gresit poate pune in evidenta punctele slabe ale siluetei. De exemplu, o rochie foarte scurta poate dezavantaja o femeie al carei punct forte nu sunt picioarele perfecte, in timp ce o rochie lunga, cu o croiala gresita, poate face corpul unei femei sa para mai "plinut". 


Fiecare femeie trebuie sa isi cunoasca bine corpul si sa stie ce materiale, ce lungimi si ce croieli o avantajeaza. Odata stiute aceste detalii, puteti sa comandati rochii online, pentru ca astfel dispare posibilitatea de a gresi. Este important sa probati cat mai multe modele, pentru a le descoperi pe cele potrivite. De altfel, culoarea este iarasi un element important ce poate scoate in evidenta o piele frumoasa si un par stralucitor. De exemplu, o rochie galbena arata superb purtata de o blonda, in timp ce o rochie verde pentru un ten masliniu, cu par brunet, va atrage cu siguranta atentia intr-un sens pozitiv.


Eu una prefer rochiile ce urmeaza linia genunchiului, in detrimentul celor foarte scurte sau maxi. In ceea ce priveste culorile, iubesc negrul, nude-ul piersica, rosul si albastrul ca cerul. Sunt absolut sigura ca si voi aveti o rochie de seara preferata, pe care o purtati cu drag la diferite evenimente importante. Cum arata pentru voi rochia de seara ideala? ◕‿◕


Pagini