Cum își mențin bărbații tinerețea?

Trebuie să recunoaștem că nu mereu suntem mulțumiți cu felul în care arătăm. Unele lucruri le putem schimba la noi prin forțele proprii, dar alte nu. De exemplu, putem slăbi dacă avem ambiție, ne putem schimba stilul vestimentar sau stilul de viață. Însă există anumite aspecte la noi care poate ne nemulțumesc și pe care vrem să le modificăm. Femeile apelează deseori la operații de chirurgie estetică, în timp ce bărbații se orientează către un implant de păr. Această procedură, tot mai frecventă în rândul bărbaților de la noi din țară și nu numai, ajută bărbații să se simtă tineri și în formă, plini de încredere și optimism.

Căderea părului sau alopecia la bărbați nu este un lucru normal, ne spun specialiștii. De multe ori, odată cu înaintarea în vârstă, este posibil ca un bărbat să creadă că este în regulă să își piardă părul. Tratamentele medicamentoase, afecțiunile precum guta, bolile de inimă sau afecțiunile tiroidei pot duce la apariția alopeciei. Înainte de stabilirea unui tratament pentru alopecie, trebuie găsită cauza care o determină. Tratamentul local cu minoxidil sau transplantul de păr sunt soluții pentru cei ce își doresc recăpătarea podoabei capilare. 

Există și cazuri în care operația de implant de păr se realizează și pentru femeile cu păr rar, însă sunt mult mai rare. Bărbații cu calviție sunt cei ce apelează cel mai des la implantul de păr. Procedura este sigură, însă ea trebuie făcută în locuri specializate ce respectă ultimele standarde medicale, așa cum este Clinica Zetta. Pentru a obține un păr bogat, sunt necesare aproximativ trei sau patru sesiuni de transplant. În fiecare sesiune, între 100 și 1000 de grefe de păr sunt transplantate. Efectele secundare nu sunt de durată, ele dispar după primele săptămâni de la implant.Implantul de păr la vedete este cel care a stârnit interesul oamenilor de rând pentru această procedură. Tot mai multe persoane publice din România și din străinătatea au apelat la această intervenție chirurgicală, din dorința de a-și păstra tinerețea și aspectul fresh. La fel cum femeile apelează la infecțiile cu acid hialuronic ce le întineresc chipul, la fel și bărbații își doresc să fie mereu cuceritori printr-un implant de păr. Până la urmă, nimeni nu poate fi condamnat că încearcă să se simtă bine în pielea lui, nu?

Pagini