HAUL PentruCorpulTau.ro: cosmetice și suplimente naturiste

Salutare! Long time no see, aș zice eu. În ultima vreme cu greu mi-am găsit timpul și inspirația pentru a mai vorbi cu voi pe blog. M-am gândit să abordez un tip de articol pe care știu că îl apreciați: cumpărături recente. În această categorie intră acest haul PentruCorpulTau.ro. Acest site mi se pare foarte util, pentru că găsiți online o diversitate de produse, de la cosmetice, produse naturiste, produse pentru copii și până la bijuterii.

Primul produs ales de pe site este un Tuș de ochi Deep Look Dipliner Farmasi, nuanța negru. Dezamăgită fiind de tușurile sub formă de cariocă, uscate după nici o lună, m-am gândit să încerc și altceva. Acest eyeliner face o treabă excelentă, iar prețul său de 12 lei este imbatabil. Trasează linii subțiri sau mai groase, mi se pare ușor de folosit, iar pe parcursul zilei nu se întinde și nici nu își pierde pigmentația. L-am purtat de foarte multe ori și nu am dat niciodată greș cu el; este un produs pe care sigur îl voi recumpăra.

În ceea ce privește crema de protecție solară sun care SPF30 Farmasi, pot spune că am întâmpinat o mică problemă. În primul rând, pe site apare în fotografie o cremă cu SPF 30, în timp ce cea primită de mică are SPF 15. Trecând pe acest inconvenient, din păcate nu voi putea folosi crema pentru ten, așa cum plănuisem. Ingredientele bogate în alcool și uleiuri minerale mă determină să o păstrez și să o folosesc pentru corp, vara viitoare.

Pe de altă parte, pudra compactă Happy Face Farmasi este o încântare. Am nuanța 02 și de la primire o folosesc zilnic. Este o pudră care matifiază tenul excelent, fără să îl lase încărcat sau cu aspect de ”făină”. Sunt foarte, foarte mulțumită de această pudră!

Pe lângă cosmetice, am pus în coș și câteva produse naturiste: trei ceaiuri și un supliment natural, Medica Merișor. Toate sunt deja incluse în rutina mea zilnică de prevenire a infecțiilor urinare, afecțiune căreia nu îi dau de cap de aproape trei ani.


Ceai laxativ Fares (constipația este o cauză a infecțiilor urinare):


Îmi place diversitatea siteului pentrucorpultau.ro, dar și prețurile reduse ale produselor.


  • Voi ați auzit de acest site? 
  • Ați folosit vreunul dintre produsele de mai sus? 
  • Ce sfaturi aveți pentru mine?

Pagini