Detaliile fac diferența

Nunți, botezuri, cununii. Ce au în comun? Pe lângă bucuria evenimentului, toate implică o organizare și o atenție deosebită din partea protagoniștilor. Un eveniment ce nu este foarte bine manageriat poate să devină un eșec. E păcat să ratăm astfel de momente unice în viață, așa că nu trebuie să lăsăm nimic pe ultima sută de metri. Multiple elemente, așa cum sunt alegerea meniurilor, a decorului, a muzicii, dar și elementele ”din spate”, ce nu sunt cunoscute invitaților, precum vitrina de patiserie trebuie alese cu responsabilitate.

Însă nu toate evenimentele de acest tip implică vitrine frigorifice. Cel mai adesea, acestea pot fi folosite în patiserii, cofetării sau alte locuri unde este nevoie de soluții fiabile pentru păstrarea produselor. Nu știu dacă ați conștientizat până acum faptul că de calitatea produselor și de păstrarea lor depinde în foarte mare măsură modelul vitrinei frigorifice. Aceasta trebuie să aibă un sistem de funcționare bine pus la punct, pentru a putea păstra alimentele într-o condiție cât mai bună.

Trebuie să recunosc că până acum nu am pus prea mare preț pe vitrinele din patiserie și, atâta tmp cât prăjitura comandată era delicioasă, nu m-am gândit cum este gătită și nici cum este păstrată. Am apreciat mereu expunerea prăjiturilor în vitrine spațioase, elegante, care să mă ajută să văd cât mai bine toate sortimentele dulci. 

Restaurantele, patiseriile sau alte localuri ce servesc mâncăruri ce au nevoie de vitrine frigorifice au nevoie de o informare lungă înainte de a alege modele dorite. O astfel de investiție se face la o perioadă lungă de timp, deci trebuie găsite cele mai potrivite modele încă din primă fază. Vitrinele alese trebuie să fie încăpătoare, atât cât să facă față la cerințele restaurantului. Acestea au un consum moderat de energie, în funcție de modelul ales. În plus, este esențial să alegem vitrinele cu un design plăcut, modern, care să se încadreze în încăperea aleasă. Vitrinele cât mai transparente, care lasă produsele vizibile pentru invitați, sunt cele mai căutate. Eu sunt convinsă 100% că detaliile fac diferența între un restaurant bine amenjat, cu mulți clienți și unul aranjat fără prea mare grijă și rareori vizitat.


Pagini