OOTD: Spring is coming in town

Vine vine priiiiimăvaraaaaaaaa! 
Se așterne-n toaaaată țara! 

Păi să vină odata, ce tot atâta amânare? Că oricât de mult îmi plac paltoanele mele, tânjesc să îmi scot din dulap bluzele subțiri, sandalele, rochițele sau fustele. M-am gândit să o ajut eu, să mă îmbrac azi mai subțire, poate-poate o voi ademeni.

















Mi-am scos din dulap bluza cu model floral de la Sheinside, asemănătoare iilor românești. Deși e dintr-un material care se șifonează ușor, bluza aceasta mă face să mă simt tare bine când o port. Vă amintiți de ea din această postare mai veche? Am avut-o cu mine și la munte, cu siguranță vom fi prietene bune multă vreme de acum înainte!


Încep să dezvolt o obsesie pentru blugii rupți. Pe aceștia i-ați mai văzut și AICI și îi port cu mare drag cel puțin o dată pe săptămână.




Plicul din reviste este făcut de mine acum ceva vreme. Am avut o mare pasiune pentru confecționarea de accesorii handmade. E unul dintre preferatele mele pentru că am ales pentru el doar fâșii din reviste cu scris.




Sunt foarte, foarte mândră de ultima mea achiziție de pe site-ul LovelyShoes.net. Sandalele mele cu toc gros sunt perfecte chiar și pentru zilele cu mult de mers și sunt sigură că le voi purta toată vara. Combinația de culori alb&bleu mi-a plăcut de la prima vedere pe site și pot să spun că nu există nicio diferență între poze și realitate.


Înainte de a le scoate azi la plimbare le-am mai purtat prin casă și pot spune că sunt foarte comode. Au un toc de 8,5cm și platformă de 1,5cm, fiind la limita tocurilor pe care eu le agreez pentru purtatul zi de zi. Eu port mărimea 37 și m-am bucurat să văd că aceasta s-a potrivit și pe site. Nici cu bareta nu am avut probleme, nu mi-a cauzat nicio neplăcere.


Și pentru că vântul tot a mai adiat rece, am luat peste un trench într-o nuanță caldă de piersică.




Ce părere aveți despre ținuta mea? Vă plac sandalele? La voi a venit deja primăvara? 
 ♡ Vă îmbrățișez cu drag! 

Pagini