HAUL: Un colet SHEINSIDE cu parfum de primavara

Coletele Sheinside sunt întotdeauna un motiv de bucurie. Când văd că pachetul meu a intrat în țară știu că în mai puțin de o săptămână va fi la mine. Vestea că pachetele trimise prin PostNL nu mai vin la Poșta Locală, ci la Poșta Vamală, m-a întristat și panicat în același timp. În primul rând, pentru că de fiecare dată trebuie să stau foarte mult la coadă, apoi pentru că s-ar putea să plătesc taxe vamale. Nu a fost însă niciodată cazul coletelor Sheinside, pentru că pe pachet este trecută o valoare mică, sub 20$, iar vameșul a fost înțelegător cu mine. 


Aceasta a fost o comandă dată cu gândul la primăvară, la soare și pomi înfloriți. Și uite că trece și a doua lună de primăvară și tot nu mă prea pot bucura de conținutul său! 

Prima fustă este una de tip ”bodycon”, cu un imprimeu floral care m-a cucerit. Am ales mărimea M și bine am făcut. Se așază frumos pe corp, până deasupra genunchiului și poate fi purtată cu sandale sau pantofi cu toc, dar eu nu exclud nici ideea unei ținute cu teneși. Nu vă voi lăsa linkul fustei pentru că nu mai este pe stoc, dar puteți investiga site-ul Sheinside pentru alte hăinuțe frumoase! :)


Rochița maxi, alt motiv de bucurie! Nu atinge gleznele, ci mai degrabă ajunge până la jumătatea dintre genunchi și glezne. E vaporoasă, perfectă pentru vară sau primăvară. Probând-o mă face să mă simt ca o zână din povești!


O altă fustă, dar de această dată midi. Nu aveam o asemnea fustă, iar când a ajuns mă gândeam Ce o fi fost în capul meu când am cumpărat-o? E destul de mare, pare... multă! Nu mi s-a părut deloc potrivită pentru plimbările de zi cu zi, dar pentru fotografii pariez că e perfectă. Arată minunat, se încadrează în categoria zână din povești, încât abia aștept să văd cum o voi purta.


Ultimul produs este o bluză albă, transparentă. Arată foarte bine în orice combinație, însă fiind atât de transparentă trebuie acordată o mai mare atenție maieului sau sutienului ales pe sub. Mânecile sunt largi, însă pentru mine nu sunt o problemă.


Una peste alta, pot bifa încă o comandă reușită la Sheinside. Mai am două pe drum, pe care aștept să le aduc fără dificultăți de la Vamă.

♡ Vă plac hăinuțele mele?
♡ Cumpărați de pe Sheinside?

♡ Vă îmbrățișez! 

Pagini