I would die for another day like this

Am postarea aceasta în drafts de o săptămână. Pur şi simplu nu mi-am găsit cuvintele să scriu. Ce să scriu? Cum? Cât? Ziua aceasta de duminică a fost atât de frumoasă, încât nu ştiu cum să o descriu încât să îi redau măcar un sfert din savoare. Nu pot încadra acest articol nici în cele de tip outfit, nici personal, nici nimic. Vreau să public aceste fotografii şi tot nu ştiu ce să scriu despre ele. Aşa că nu voi scrie mare lucru.






Dacă e să vorbim un pic despre ţinută, am ales să port o rochiţă tricotată casual, cu un cardigan asimetric peste şi o pereche de ghete Timberland. Nu a lipsit geanta Adona, Paris, pe care o iubesc din toată inima mea. V-am mai vorbit despre ea AICI şi AICI





Chiar dacă vremea a fost frumoasă, mai frumoşi au fost cei doi cu care am petrecut-o. Mă simt în fiecare minut o norocoasă că îi am alături. Găsesc mereu în Andrei şi tatăl lui nostru un sprijin pentru orice problemă. 



Fotografia de mai jos de tipul "tată - fiu" mi se pare atât de frumoasă, încât chiar nu ştiu cum aş putea-o descrie. Pe cuvânt cercetaşă.



Ştiu că nu am scris prea mult, dar sper să vă placă fotografiile înşirate mai sus. Hugs! 

Pagini