De ce este fardul cremă Berry Mix de la ELF o dezamăgire?



   Într-un haul cu produse achiziţionate de la ELF vă aratam că mi-am cumpărat şi un duo cu farduri de ochi şi v-aţi declarat curioase. M-am hotărât să fac acest review după lungi lupte pe care le-am dat pentru a putea folosi acest fard.
   Duo-ul se numeşte Berry Mix şi costă 9 lei.


   Greutatea este de 3g, iar culorile sunt un crem "murdar" şi un mov închis.



   Când l-am văzut am fost extrem de încântată şi m-am gândit că se lucrează uşor, sunt pigmentate şi vor arăta superb întreaga zi. Ei bine, nu este deloc aşa.
   Pe degete, după ce am frecat bine-bine, astfel încât să pot lua mai mult produs, se vede cam aşa:


   Movul nu se vede mai deloc, oricât aş lua, dar cremul are câteva particule stralucitoare şi cred că pe arcadă sau în coltul intern ar putea fi folosit. Am încercat să le aplic şi pe mână, peste  primer, iar după ce am adăugat câteva straturi de produs a ieşit asta:


   Dacă te uiţi astfel, poate părea că sunt pigmentate, dar problema este că pe pleoapă nu le poţi lăsa aşa, neatinse, ci trebuie blenduite puţin. Atunci când doar atingi nuanţa, fie cu pensula, fie cu degetele, aceasta fuge în toate părţile şi nu mai rămâne nimic pe pleoapă. Iar rezultatul e acesta:


   În cel mai bun caz, cu tuş peste, pe pleoapă se vede astfel:



   Am crezut că aşa sunt toate fardurile cremă, dar percepţia mi-a fost schimbată când le-am primit pe cele The One, mult mai bune şi mai rezistente.
   În concluzie, nu îmi place acest duo şi nu l-am folosit decât o dată pe pleoapă, pentru că rezultatul nu e deloc cel dorit. Nu sunt pigmentate, se strâng şi nu oferă culoarea pe care o promit. Nu ştiu cum se comportă celelalte duo-uri din gamă, dar acesta pe mine m-a dezamăgit. Chiar dacă nu a costat mult, doar 9 lei, consider că au fost bani aruncaţi pe fereastră. 
   Am multe produse ELF care îmi plac, dar acesta clar nu este unul dintre ele.

   Voi aţi folosit acest fard? Pentru voi a funcţionat?
   

Pagini