Cum sa iti rezolvi problemele cu doar 50 de lei


   Acum destul de mult timp am descoperit site-ul microjoburi.ro si am fost tare interesata de mecanismul lui. Ca sa fie totul mai explicit pentru cei care nu cunoasteti aceasta platforma, este vorba despre produse sau servicii care au pretul fix de 50lei. De exemplu, exista persoane care ofera meditatii, care fac obiecte handmade, care ajuta in lucrari, traduceri sau optimizarea blogurilor, toate la pretul de 50lei. De asemenea, daca ai nevoie de ceva poti cere, iar persoanele care se pricep te vor ajuta cu cea mai mare placere. De aceea se numeste si "microjob", nume extrem de inspirat.


   Trebuie sa recunosc faptul ca am urmarit pana acum din umbra anunturile si nu am publicat inca nimic, dar aceasta campania BlogalIniative m-a facut sa imi "re-upgradez" contul si sa concep cateva idei de anunturi.

   In principiu sunt 7 mari motive pe care eu le consider esentiale si de notat pentru a avea incredere in microjoburi.ro:

   1. Ofertele sunt inedite si poti gasi pe cineva care sa iti faca exact ceea ce ai nevoie. 
   Da, poate ca ai vazut acum ceva timp intr-un film un anumit tip de bratara si ai cutreierat  toate magazinele in cautarea ei fara rezultat. Pe site poti gasi o multime de persoane talentate care sa te ajute cu exact ceea ce iti doresti, pentru ca totul se poate personaliza, astfel incat tu sa fii multumit. Si cand spun inedite, chiar ma refer la inedite. Exista persoane care sunt dispuse sa iti calce rufele, sa iti aranjeze dulapul cu haine sau, de ce nu, persoane ca iti vor impodobi bradul. Exista studenti dispusi sa te bucure si sa te ajute, asa ca eu cred ca merita sa dam o sansa acestei idei.



   2. Nu poti pierde banii
   Acesta este un subiect destul de cautat, asa ca din start va garantez ca nu veti ramane cu "buza umflata". In momentul completarii datelor contului este necesar sa completezi cu contul tau IBAN si de acolo se vor extrage banii. Nu te speria insa, nu e nimic dubios. Nimeni nu va retrage bani din contul tau fara sa stii, totul se desfasoara in siguranta. Asadar, cand tu comanzi un microjob, plata intra intr-un stadiu de asteptare pana cand tu confirmi ca totul este in regula. Astfel, site-ul functioneaza ca un mediator intre cele doua parti si se asigura ca totul functioneaza in regula.


   3. Inveti de la cei mai buni
   Poate suna banal, insa poti gasi cu usurinta persoane specializate dispuse sa te ajute. Exista traducatori, informaticieni sau persoane cu alte meserii in viata reala, care sunt dispuse sa impartaseasca pe internet cunostintelor lor. Poate nu vei gasi in alta parte persoane mai informate in anumite domenii, asa ca este pacat sa nu "profiti" de abilitatile lor.

   4. Gasesti persoane cu aceleasi pasiuni ca si tine
   E mult sa spunem ca iti poti gasi prieteni, dar in mod clar poti gasi persoane din orasul tau care impartasesc dragostea ta pentru un domeniu. Daca confectionezi obiecte handmade si nu cunosti persoane care fac acelasi lucru din orasul tau, in mod clar vei gasi aici. Nu se stie, poate va cunoasteti personal si mergeti la diverse targuri impreuna (sau iti poti gasi chiar jumatatea!).

    5. Iti promovezi si dezvolti afacerea
   Daca ai un site de promovat, o pagina de facebook sau un canal de youtube poti gasi persoane dispuse sa te ajute. Bloggeri cu experienta care scriu advertoriale cu link sau banner catre tine sau persoane care iti ajuta paginile cu likeuri iti stau la dispozitie.

   6. Poti urmari recenziile altor cumparatori
   Dupa ce s-a efectuat o tranzactie, platitorul are voie sa evalueze si sa isi exprime parerea intr-un comentariu. Cu cat o persoana are mai multe aprecieri si comentarii pozitive, cu atat este mai serioasa si poti avea mai mare incredere in ea. Acest lucru te ajuta sa alegi persoane care sa iti satisfaca nevoile in cel mai bun mod.

   7.  Si nu in ultimul rand, de ce nu?
   Proiectul este ingenios, site-ul este bine structurat, se dezolva pe zi ce trece si in mod clar functioneaza din ce in ce mai bine. Am mare incredere in proiectele inspirate in spatele carora sta multa munca si daruire, asa ca nu pot decat sa urez multa, multa bafta pe viitor.

   In incheierea celor 7 motive marete, va recomand cu caldure sa navigati site-ul microjoburi.ro si, de ce nu, sa va promovati pasiunile, proiectele si abilitatile sau sa gasiti propriile maini de ajutor.

   Stiati de acest site sau ati aflat acum?

Pagini