GIVEAWAY: Castiga o crema hidratanta-matifianta de la Farmec INCHIS

Buna, dragile mele !  <<Tradiţia celor 120 de ani de existenţă a „casei cu farmec” – sau Farmec, cum ne cunosc prietenii produselor noastre – a arătat că există ceva mai presus de frumuseţe. >> 

   Produsele Farmec mi-au fost la indemana de mult timp si sunt sigura ca multe dintre voi ati folosit produsele lor macar o data in viata. Pentru anul acesta eu mi-am propus sa cumpar mai multe produse de la firme romanesti, deoarece consider ca de cele mai multe ori ajungem sa cumparam firma, cand produsul poate il regasim si la marcile noastre, dar mult mai ieftin.

   Premiul pentru acest concurs este o crema destinata tenului mixt sau gras, care are efectul de matifiere. Cu ajutorul acestui produs, secretia de sebum va fi sub control si nu veti mai avea in timpul zilei un ten inestetic sau lucios.
  
Nota: Crema din imagine imi apartine, dar veti primi una noua, direct de la sponsor.
   Descriere oficiala:

Aloe Vera este una din plantele minune ale lumii, proprietățile sale fiind foarte bine cunoscute încă de acum aproape 4000 de ani. Abia la începutul secolului al XX-lea oamenii de stiință au început să descopere care sunt beneficiile miraculoase ale acestei plante.
În prezent, acțiunea sa asupra arsurilor solare, a mușcăturilor de insecte, a tăieturilor sau asupra frumuseții pielii este cea care o face populara. Aloe vera este cunoscută și sub numele de „planta de prim ajutor” tocmai datorită proprietăților sale.

   Va invit sa intrati pe site-ul si Twitter-ul celor de la Farmec, pentru a vedea ce noutati ne pregatesc.

Conditii de participare:
  • dati like paginii mele de facebook CuLore si a paginii Farmec
  • urmariti-me prin GFC 
  • dati SHARE PUBLIC acestei postari. Mai jos aveti atasata o poza pentru a vedea cum sa obtineti linkul necesar.

  • raspundeti la intrebarea: Voi la ce va ganditi cand auziti de firma Farmec ?
  • lasati adresa voastra de email, pentru a va contacta in cazul in care ati castigat.
Concluzionand, in comentariu astept:
  1. nume facebook
  2. nume GFC
  3. linkul catre share
  4. raspunsul la intrebare
  5. adresa de mail
   Concursul se incheie pe 4 martie, ora 23:59 si imi rezerv aproximativ 2 zile pentru extragerea castigatoarei, pe care o voi face atat pe facebook, cat si printr-o postare noua pe blog.Aceasta va fi aleasa prin random, iar tragerea la sorti va fi filmata.

    Daca aveti dificultati la inscriere, puteti trimite un mail cu intrebari sau chiar cu inscrierea voastra la: loredanavlaescu@yahoo.com
   

   Multa bafta !
   P.S. Va invit sa fiti active si la celelalte postari de pe blog.

   Pupici,
   Lore.


   

Pagini