Lovela Baby - detergentul bland cu pielea copilului meu

 Primul detergent de care am auzit atunci cand eram insarcinata si cautam pentru puiul meu a fost Lovela. Foarte multe mamici il recomandau pentru ca este bland si nu irita pielea atat de fragila a copiilor nou-nascuti. 


In campania de testare Buzzstore am testat detergentul si balsamul de rufe Lovela pentru bebelusi, iar pielea copilului meu a reactionat foarte bine. Parfumul e unul subtil, delicat, iar hainutele au iesit mereu curate si ingrijite. Moi si catifelate, toate body-urile si pantalonasii mici-mici au fost protejate. 





Când vine vorba de puiuții noștri, vrem să le oferim tot ce este mai bun. Iubire, confort și protecție. Produsele Lovela Baby – detergent și balsam – au apărut din grija pentru siguranța bebelușilor și a nou-născuților, fiind o soluție sigură pentru spălarea hăinuțelor. Gama special creată pentru pielea sensibilă a nou-născuților are grijă de țesături, în timp ce curăță eficient. Predispoziția la alergii și la dermatită atopică poate fi influențată de produsele folosite la curățarea hăinuțelor purtate zi de zi. La vârste fragede, detergentul de rufe provoacă frecvent iritații și alergii la nivelul pielii. Astfel, tot mai multe mămici caută soluții eficiente pentru spălarea acestora, dar care să fie blânde cu pielea sensibilă a bebelușilor. Produsele Lovela Baby sunt hipoalergenice și testate dermatologic, recomandate de Societatea Română de Pediatrie. Formula lor este lipsită de enzime, coloranți artificiali sau alergeni, fiind o opțiune sigură ce poate fi utilizată încă din prima zi de viață.

Am fost foaorte impresionata de detergentul si balsamul de rufe Lovela si cu siguranta vor ramane cu noi multa vreme de acum inainte!

 

Pagini