Bang Bang, you're mine!

A fost odată ca niciodată o fată care se săturase să fie vânată. Niciunul dintre presupuşii vânători nu era pe placul ei. Ea voia ceva ALTCEVA şi nu era deloc prea visătoare. Voia pe cineva care să-i fie alături, care să o accepte cu totul şi care să cadă în capcana ei. Pentru că ea îl voia cu totul şi mereu.

Aşa că s-a hotărât să pornească singură la vânătoare. Prada devenise prădător. Avea cu ea puşca, o ascunsese bine în noua ei geantă. Renunțase la rochii elegante sau pantofi cu toc. Alesese o pălărie clasică neagră cu baretă aurie, să fie perfectă pentru acţiunea care urma. Îmbrăcase o haină verde pentru a se camufla mai bine în peisaj. Nu voia să fie remarcată în decor, mai ales că semenele ei nu aveau niciodată curajul să pornească ele atacul. Ele aşteptau, ea voia să acţioneze. Pantalonii în carouri îi dădeau încredere deplină, mai ales că alesese o curea aurie care să îi subţieze şi mai bine talia.

Fiecare detaliu trebuia stabilit. Trebuia să aibă în vedere drumul pe care îl avea de parcurs şi căile prin care să îşi atingă scopul. Aşa că înainte să plece la drum a stat şi a chibzuit fiecare detaliu: avea nevoie şi de un plan de rezervă, dar ea spera ca totul să meargă bine din prima şi el să spună DA.
S-a îmbărbătat puţin ascultând un live al lui Damien Rice - I Remember & Bang Bang care îi plăcea mult şi îşi spunea mereu în gând: "Bang Bang, you're mine!", inspirată de melodieAşa că a pornit la drum! Puţin temătoare, cu picioarele împleticindu-se de emoţii.
Linişte! Uite-l! El stătea acolo timid, temător. Ea ştia că e momentul să acţioneze, dar îi era teamă ca nu cumva socoteala de acasă să fie diferită de cea din... pădure.

Dar şi-a luat inima în dinţi şi a mers la el. L-a lovit atât de tare, încât el a rămas inconştient ceva vreme. L-a dus acasă şi l-a legat fedeleş. Nu voia să îl omoare, doar nu de asta încropise un plan atât de elaborat de atac. Voia să îl lase să fie el lângă ea şi, din când în când, să facă schimb de roluri.

A fost atât de bine când el a încetat să se mai zbată şi a înţeles cât de fericiţi pot fi! Doar ea ştia, în adâncul gândurilor vânătoreşti, că el fusese prada ei şi că niciodată nu fusese el vânătorul. Au urmat momente frumoase şi pline de fericire în cei... 7 ani jumătate! Se simţeau atât de "întregi" unul lângă celălalt, încât săreau de bucurie.
Apoi ea a primit un inel de la el şi a fost rândul ei să spună DA. Şi l-a spus cu toată inima, l-ar fi spus chiar din prima zi de când l-a văzut hoinar şi fercheş prin pădure.
Se spune că orice naş îşi are naşul, dar şi orice vânător are vânătorul său. Bang bang, he is mine! Cu acte în regulă, din iunie anul acesta. 
______________________________________
Articolul Bang Bang you're mine participă la Proba 24. Prima întâlnire: cu ce te îmbraci ca să atragi atenția fără a fi ostentativ? (Sponsorul probei: Answear) în cadrul competiției SuperBlog 2018.

Pagini