Experiment: o pereche de blugi, 7 evenimente | Denim is the Answear

Nu mai purta tricouri cu imprimeuri funny.

Nu mai purta pantofi sport colorați.

Nu mai purta căciuli cu urechi.

Nu mai purta mănuși fără degete.

Nu mai purta blugi tot timpul.

Ești adult acum, maturizează-te și tu. Fii mai profi.

Say whaaaat? 

Hainele tale trebuie să te reprezinte: să fie RĂSPUNSUL la întrebarea ,,cine ești?”

Dacă e un lucru pe care nu îl pot înțelege este de ce în 2018 oamenii încă mai pun bariere și etichete pornind de la îmbrăcămintea pe care o purtăm. Că ar trebui să avem fustă creion, cămași și pantofi la birou. Că putem purta blugi damă și tricou doar în weekend. Sau în parc. Că rochiile ălea lejere sunt potrivite doar pentru plajă. Că sandalele sunt complet interzise la muncă - nimeni nu a spus vreodată asta, dar așa credem și nu purtăm. Nu zău?

Trăim în cea mai bună perioadă a umanității, unde avem libertatea de a ne exprima prin orice formă dorim. Unde putem să ne îmbrăcăm EXACT așa cum ne simțim bine. Ce dacă porți doar rochii cu pantofi sport? Ce dacă îți place să te îmbraci la costum zi de zi? Ce dacă nu concepi viața fără tocuri? Ce dacă nu ieși din blugi 7 zile din 7? Te simți bine, go for it.

Și nu strică din când în când, pentru a ieși din monotonie, să facem câteva experimente ce țin de garderoba noastră. De exemplu, poartă o săptămână doar fuste, doar blugi sau doar rochii. Pare greu, dar îți va pune creativitatea la încercare și vei ajunge să redescoperi piese uitate din garderoba ta.

De-a lungul timpului, am avut zeci de perechi de blugi, mai des sau mai rar purtați, cu talie mică sau înaltă, slim sau evazați, cu sau fără rupturi. Și îi port de cel puțin 4-5 ori pe săptămână. Câteva fotografii doveditoare:










Experiment: o pereche de blugi, 7 evenimente

Personajul principal: o pereche de jeanși cu talia îaltă, croială mom fit, cu buzunare oblice.

Luni: O zi obișnuită de luni la birou, când ai nevoie de o cafea mare pentru a te putea pune pe picioare. Acea zi de luni când ești fresh după weekend, ai buclele alea perfecte, dar îți pică ochii pe tastatură și te uiți printr-un raport de parcă ar fi transparent. Totuși, parcă vrei să arați bine și să nu fii colega aia care pare că a petrecut un pic cam mult duminică seara.
Ingrediente: jeanși, o bluză lejeră, încălțăminte damă cu talpă joasă, o jachetă din denim cu buline și o geeantă încăpătoare.


Marți: Deplasare pentru o prezentare business, unde trebuie să arăt bine și să reprezint compania unde lucrez. Deși e o întâlnire business, nu aș merge niciodată în costum, cu pantaloni călcați la dungă și cămașă albă cu guler lat. Nu mă caracterizează, nu m-aș simți bine îmbrăcată așa și, în plus, compania unde lucrez este destul de creativă și altfel în ceea ce privește ținuta.
Ingrediente: jeanși, cămașă, sacou în carouri mici, pantofi nude cu toc și ceas.


Miercuri: O seară la film, alături de prietenele mele. ,,A star is born” cu Lady Gaga să fie! Nu de alta, dar soții/iubiții noștri nici n-au vrut să audă. Că Lady Gaga e ciudată, că filmul e musical... Știi ce? Mai bine, să fie doar o seară a fetelor!
Ingrediente: jeanși, bluză lejeră în dungi, espadrile roz, geantă și curea.


Joi: seara în oraș cu soțul. Probabil vom bea un Aperol la o terasă și vom comanda pizza sau paste. Nimic fancy, e o terasă unde noi mâncăm foarte des pentru că muzica e bună, mâncare e mai bună, iar locația așa și așa.
Ingrediente: bluză roșie, eșarfă, cercei, geantă mică și sandale nude.


Vineri seara: petrecere cu colegii de la muncă. Let's dance, baby! Cam o dată pe lună ne-am propus să facem o activitate împreună. Ba mergem la film/teatru/distracție sau ne strângem la unul dintre noi acasă și ne jucăm mima până unul dintre noi (mă uit la tine, Răzvan) termină a treia bere și începe să saboteze jocul.
Ingrediente: jeanși, bluză burgundy, brățară, plic argintiu, pantofi cu sclipici.


Sâmbătă: ne urcăm în mașină și pornim pentru o noapte în Brașov. Vremea ține cu noi, la drum! Mi se face dor des de Piața Sfatului și dăm o dată la câteva luni fuga până în Brașov. Este orașul meu preferat din țară, unde simt că se îmbină perfect natura cu arhitectura.
Ingrediente: jeanși, hanorac, rucsac, bocanci, ochelari de soare.


Duminică: ajunși acasă, invităm cei mai buni prieteni la noi. Vom comanda mâncare chinezească, vom face popcorn și ne vom uita la un film. Momentan nu am ales ce vrem să vedem, băieții vor Wonder Woman (2017), iar noi, fetele, Perfetti sconosciuti (2016)
Ingrediente: jeanși, tricou, cardigan și papuci de casă cu unicorni


A fost greu să port aceeași pereche de blugi timp de 7 zile, schimbând dar restul articolelor? Nici vorbă! O pereche de blugi de calitate, cu o croială care să te avantajeze este răspunsul la toate întrebările tale legate de ,,Cu ce să mă îmbrac mâine?”. Așa cum s-ar zice, DENIM IS THE ANSWEAR!
____________________

Articolul Experiment: o pereche de blugi, 7 evenimente | Denim is the Answear participă la Proba 12. 7 stiluri pentru 7 zile, cu un singur element comun: o pereche de jeans (Sponsorul probei: Answear) în cadrul competiției SuperBlog 2018.
Sursă fotografii: 
site-ul Answear și arhiva personală

Pagini