Cel mai mic preț, calitate excelentă și 100 lei cadou la primirea comenzii? Doar la Vindem-ieftin.ro!

Când am cumpărat apartamentul, eram doi tineri îndrăgostiți, fără să avem nici cea mai mică idee de ceea ce va urma. Știam că e de muncă, apartamentul trebuia renovat COMPLET (singurele pe care nu le-am schimbat au fost ferestrele). Pentru noi asta a fost un plus, puteam amenaja totul exact așa cum ne doream, de la uși, gresie, și până la mobilă și parchet.

Arhiva personală

Dar nimeni nu ne-a spus dinainte ce înseamnă cu adevărat să renovezi.

Și ne-am cam luat țeapă, fie vorba între noi. 

Am angajat niște muncitori care ne-au luat ochii și au promis că o să facă totul, doar să lăsăm cheia și se ocupă ei. Și nu doar că nu au terminat la data la care noi trebuia să ne mutăm și ne-au lăsat cu chiuveta, prizele și siliconul la cadă nepuse, dar ne-a costat o căruță de bani. 

Că de, așa e când ești tânăr și nu știi unde să cauți. Noroc că ne-am mai deșteptat între timp și am descoperit o metodă care ne-ar fi ajutat atunci să facem niște economii serioase, încât am fi rămas cu bani să plecăm și în concediu în acel an.

Cum mi-aș fi renovat apartamentul atunci dacă aveam mintea de acum?


În primul rând, regret că nu m-am implicat mai mult, că nu am căutat informații și m-am bazat 100% pe muncitori (doar sigur știu ei mai bine, nu?). Acum știu cum să fac tot procesul renovării mai rapid, mai puțin stresant și, cel mai important, mai ieftin: aș apela la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Bonus: aș filma momentul când îmi vine acasă comanda și aș primi 100 lei!


Vindem-ieftin.ro - un concept unic la noi în țară


Când am citit prima oară descrierea celor de la Vindem-ieftin.ro și am văzut că nu au stocuri de marfă, ci transportă direct de la producător, mi-am zis că e imposibil să nu primesc o ofertă bună de preț. 

Procesul e simplu: tu mergi pe site, spui ce materiale de construcții îți trebuie iar Vindem-Ieftin.ro te ajută cu consultanță și îți caută materialele la diferiți producători sau importatori, indiferent că ești în căutare de materiale pentru structură, echipamente electrice, instalații sanitare și termice, parchet, lambriuri, osb, acoperișuri și izolații, pal melaminat, blaturi, feronerie, accesorii pentru mobilier, finisaje șamd.

Avantajele de a comanda online materialele de construcții pe Vindem-ieftin.ro


1. Cumperi toate materialele la un loc, la cel mai mic preț direct de la producător


Gândește-te puțin: Vindem-ieftin.ro îți găsește materiale la un preț cât mai mic, la care se adaugă adaosul lor de 10% și obții prețul final. Asta e tot, fără adaosul distribuitorului și al hypermarketului sau depozitului, două comisioane de care tu scapi dintr-un foc.

Vindem-ieftin.ro este un fel de broker în această situație și face acest lucru și pentru tine, dar și pentru alte sute de clienți, cum ar fi revânzători, constructori, arhitecți sau firme.

2. Nu te ocupi tu de căutare și negociere


Cam cât de tare e să știi că altcineva se ocupă să-ți găsească toate materialele la cel mai bun preț?  Practic, nu trebuie tu să negociezi nimic, se ocupă ei de asta. Și să fii sigur că vor găsi pentru tine cel mai mic preț de la producător!

3. Poți discuta cu un consultant


Pentru că oricâte ai crede că știi despre renovat înainte să te apuci, nu știi tot! Îi găsești pe toți pe site, cu numere de telefon.

4. Transparența


Apreciez mereu când pe site-ul unei firme găsesc datele de la Registrul Comerțului. Iar credibilitatea crește când ești prezent și activ pe toate rețelele de socializare, când ai un  site cu adevărat profesionist și te dedici procesului de a fi alături de clientul tău până în ultima etapă a colaborării.

5. Un program excelent de răsplătire a feedbackului primit de la clienți


Programul Vindem-ieftin.ro spune cam așa: oricine cumpără poate să primească 100 lei! Trebuie doar să filmeze momentul în care ajung produsele sau proiectul final, spunând părerea despre serviciile primite. Filmulețul se trimite completând formularul de pe site. Campania nu se aplică pentru completările de comandă.


Nu trebuie să fii expert în filmare sau editare, e suficient să faci o recenzie video cu telefonul mobil în care să se vadă cât mai bine produsele și să spui cum a decurs colaborarea cu Vindem-ieftin.ro. Exact așa cum ai face un InstaStory pentru prietenii tăi!


Exemplu de recenzie video:


Programul te ajută de două ori:
  • primești 100 lei
  • vezi la rândul tău filmulețele făcute de alți clienți
Dacă îți renovezi apartamentul/casa sau ai orice construcție în plan, ce ai de pierdut dacă trimiți necesarul tău la Vindem-ieftin.ro și primești o ofertă de preț? Eu dacă aș lua-o acum de la capăt cu renovarea, exact așa aș face.
_____________________ 
Acest articol participă la competiția SuperBlog 2018

Pagini