Perspirex - cum să te simți bine în pielea ta oricând

Nu cred să fie persoană care să nu aibă nevoie de un antiperspirant sa deodorant. Fie că vrem să recunoaștem sau nu, cu toții transpirăm și este foarte deranjant ca acest lucru să se întâmple din senin. Să ridici mâna și să vezi că ai cămașa udă leoarcă sau, mai grav, că mirosul este insuportabil. 


Călătorind des cu mijloacele de transport în comun, vara e o adevărata provocare să mergi fără să îți simți nasul mutat din loc. Vă rog, oameni buni, folosiți Perspirex dacă aveți probleme cu transpirația excesivă!





Perspirex este un antiperspirant care te ajută atunci când deodorantele clasice nu mai fac față și nu te mențin uscat. Formula sa unică creează un scut de protecție împotriva transpirației și mirosului neplăcut.

Gurile rele vor spune că nu este sănătos să blochezi transpirația. Însă atunci când ea este excesivă, este cât se poate de neplăcută și avem nevoie de soluții precum Perspirex să o ținem în frâu.

Perspirex se poate folosi atât în zona axilelor, dar și pe picioare, palme sau alte locuri unde transpirația este abundentă și nu o putem controla. Antiperspirantul Perspirex are o formulă diferită față de ce mai există pe piață, întrucât nu are coloranți sau parfum și menținând pielea curată, uscată, într-o stare naturală. Pentru că nu are miros, puteți aplica parfumul preferat dimineața!

Este un produs unisex, care asigură o protecție superioară și îngrijire delicată. NU ESTE TESTAT PE ANIMALE!

Antiperspirantul Perspirex se aplică seara, pe pielea curată, acționează peste noapte, iar dimineața se spală. O soluție rapidă pentru o piele fără transpirație între 3-5 zile! Pielea rămâne curată, fără miros neplăcut.

Eu am împărțit mostrele primite colegilor de la muncă și absolut toți au remarcat efectul antiperspirant uimitor încă din prima zi! În funcție de gradul de transpirație, efectul a durat 4 sau 5 zile.

P.S. Dacă și voi vreți să testați GRATUIT produse în schimbul părerii voastre despreele, vă puteți înscrie în comunitatea Buzzstore accesând acest link.

Pagini