Business plan

Nu pot spune ca gandul unei afaceri este nou. Din contra. Mereu mi-am dorit sa fiu pe picioarele mele, sa am propriul business si sa imi pot pune in practica toate ideile creative. Mi se pare senzational sa reusesti sa incepi o afacere de la zero si sa ai succes. Exemple sunt multe, demne de lauda. Recent am vazut filmul The intern, in care o tipa plina de energie si entuziasm reuseste sa isi deschida propria afacere online cu haine. In mai putin de un an are un succes fabulos, iar business-ul ei ajunge la un alt nivel. Pot spune ca filmul mi-a deschis putin apetitul si m-a facut sa ma gandesc ca, daca ai ambitie, creativitate si putin spirit practic nimic nu e imposibil. Mai ales in perioada in care traim, cand ai parte de ajutor la orice colt pentru a putea avea o afacere prospera. Poate un audit financiar realizat de expertii de la Chronax, poate putin ajutor de contabilitate sau, cine stie, obtinerea unor fonduri europene. Nimic nu e imposibil pana la urma!



Si, pentru ca sunt sigura ca nu toata lumea este familiarizata cu termenul de audit financiar, e bine sa stim ca acesta este o activitate de examinare pe care o fac auditorii asupra situatiei financiare a afacerii tale. Eu cred ca e foarte util sa ai o echipa de profesionisti care sa te indrume, macar la inceput, pentru a intelege mai bine ce si cum trebuie sa faci in continuare. Totul pentru o mai buna organizare si gestionare a afacerii. Nu este de neglijat o astfel de facilitate, mai ales cand stim ca nu suntem tocmai asi in ceea ce tine de contabilitate. Asadar, un audit financiar e esential pentru o firma. Iar daca te intrebi unde il poti face, it spun ca Chronax este o mare firma de contabilitate din Bucuresti ce sigur te va ajuta.

Cheia unei afaceri de succes este perseverenta. Trebuie sa fii mereu informat, sa reusesti sa fii mai bun decat ceilalti si sa vii cu o viziune noua, proaspata. Cu toate ca tine si putin de noroc, daca analizezi putin cererea de pe piata si esti inteligent, poti porni chiar maine o afacere care sa te imbogateasca in timp.

Pagini