OOTD: Mary Poppins

Ploaie mare, mon cher! Parcă prea ne obișnuisem cu toamna asta călduroasă. Era și momentul să se mai răcească vremea și nu pot spune că mă plâng. Chiar îmi place toamna, chiar dacă e și ploioasă!



◕‿◕

Plănuisem azi două plimbări cu scopul precis de a fotografia două ținute. Dar cum socoteala de sub plăpumică nu s-a potrivit cu cea din norișori, planurile mele au fost date peste cap. Când m-am trezit și am văzut că afară era frig și înnorat, am pus înapoi în dulap fustițele și cizmele peste genunchi. Am stabilit că e vreme de făcut cumpărături. Ieri văzusem la reducere o imprimantă și am convenit să mergem azi să o cumpărăm. Și dacă tot am ajuns la mall, am cumpărat și umbrela din fotografii. Asta pentru că de un an de zile tot amân momentul cumpărării uneia și mă trezeam mereu pe vreme ploioasă cu o umbreluță șchioapă, care întorcea capul după orice pală de vânt. Apropo, sunt singura care atunci când plătește cu cardul are impresia că nu cheltuie bani, iar când își verifică acasă contul se ia cu mâinile de cap?

Așadar, am dus imprimanta acasă, am instalat-o, am imprimat câteva pagini alb-negru și color (doar așa, să vedem ce și cum). Și s-a oprit ploaia. Repede, repede, avem timp de poze! Doar că, până am ajuns noi în centru, ploaia s-a gândit să ne însoțească la fotografii. Afurisita! Am apelat la umbreluță și, ce-i drept, parcă aduce un aer aparte fotografiilor.

În ceea ce privește ținuta, trebuie să spun că, de departe, elementul meu favorit este cardiganul. Este atâââât de pufos și atâââât de călduros! Îmi place, place, place! Vom face echipă bună iarna asta. Când îl port mă simt ca un pui pufos de rață, iar azi am fost așa, unul mai plouat. Am mers pe mărimea M și nu am dat greș, dar cred că aș fi încăput și într-o mărime mai mică. Bluza albă e o romantică incurabilă. Genul de bluză ce merge purtată și cu pantaloni scurți și cizme maro, dar și cu o fustă midi cu imprimeu floral. Are o eleganță apare și detalii deosebite, vă invit să o descoperiți și pe site!

Pălăria a mai apărut și aici pe blog. Îmi e tare drag să mă uit la fotografii prin comparație, pentru că atunci aveam părul lung, tare lung. Ce-i drept, dacă plouă, vă recomand să apelați o pălărie. E ca o umbrelă mai mică, foarte pratică.  Blugii au mai apărut aici, dar vă spuneam că nu mă cuprind. Mărimea L mă strângea. Rușine mie. Cert e că mi-au plăcut atât de mult, încât i-am adăugat din nou în coș. Dar în mărimea XL. Iuppi!!




 Vă aștept cu drag comentariile!
◕‿◕

Pagini