Review geluri de dus Dove Nutrium Moisture

Iubesc gelurile de duș! Chiar în acest moment am vreo patru geluri de duș în baie, pe care le folosesc prin rotație. În concluzie, foarte greu termin unul. Am fost mai mult decât încântată când am primit gelurile de duș Dove din noua gamă Nutrium Moisture. Ați văzut reclamele cu această noutate? Eu mi-am dorit imediat să le încerc, așa că odată ce am avut ocazia nu am fost dezamăgită.

Am primit de la Dove 3 geluri de duș: Nutrium Moisture Caring Protection și două geluri de duș Nutrium Moisture Deeply Nourishing (unul l-am dăruit deja unei persoane dragi). Ambalajele arată foarte bine, deschiderea este sigură și nu dă semne că ar ceda. Cantitatea de 250 ml este potrivită pentru o folosire îndelungată, iar asta mă încântă.


Gelurile de duș Dove Nutrium Moisture promit să lase o piele mai fină și mai catifelată încă de la prima utilizare. Formula revoluționară transformă experiența dușului într-un adevărat ritual de relaxare și de îngrijire. Asta pentru a ne putea bucura de o senzație plăcută la duș chiar și în acele zile când suntem pe fugă.

Trebuie să recunosc că încă de la prima folosire pielea mea a fost mai mult decât fericită. Dintre cele două geluri de duș, cel Deeply Nourishing, cu capacul albastru închis, este cel mai hrănitor. Într-adevăr, pielea rămâne foarte curată și fină după folosire, iar această senzație persistă până la următorul duș, de a doua zi. Textura este una groasă, de cremă hrănitoare, iar spuma creată este densă. 

Mirosul ambelor geluri de duș se aseamănă, este unul clasic al gelurilor de duș Dove. Parfumul suav te învăluie încă de la deschiderea gelului de duș, iar acesta cuprinde încetul cu încetul toată casa după ce ieși din baie. Văd aceste geluri de duș Dove perfecte pentru sezonul rece, însă eu nu sunt genul care să folosească doar geluri de duș fresh vara, așa că s-au integrat de minune în baia mea. 




Ambele geluri de duș mi-au plăcut foarte mult, curăță delicat pielea, o lasă curată și hrănită, au un miros plăcut și sunt spornice. Dacă ar fi să aleg unul dintre cele două, cred că aș opta pentru cel Deeply Nourishing, asta pentru că este ceva mai hidratant și este perfect pentru zilele în care vreau să îmi răsfăț pielea, dar nu vreau să aplic după duș o loțiune de corp. Dacă nici vouă nu vă place să aplicați nimic pe piele după baie, ci doar să vă puneți pijamaua, aceste geluri de duș Dove Nutrium Moisture sunt o variantă perfectă. 

Vă invit să aruncați un ochi și pe celelalte variante din această gamă nouă Nutrium Moisture. Eu deja l-am trecut pe listă pe cel cu parfum proaspăt de smochine și flori de portocal. În plus, prețurile sunt mai mult decât prietenoase, de aproximativ 10lei în supermarket-uri.




Aceste geluri de duș Dove m-au surprins plăcut prin textura lor și prin senzația pe care o lasă pe piele după baie. Fac exact ceea ce promit și cu siguranță vor face parte din rutina mea de acum înainte.

Voi ați încercat gelurile de duș Dove?
Pupici! ♡♡♡



Pagini