OOTD: Winnie the Pooh and skinny jeans

Nu vă speriați, fotografiile sunt făcute acum câteva zile, într-o seară răcoroasă. Pe vremea de afară cu siguranță nu aș mai ieși îmbrăcată astfel. Deja mă ia cu frig când mă uit la gleznele mele goale. Azi am preferat să stau în casă, să beau ceai, să citesc și să mă uit la seriale. Mâine însă voi ieși pentru unele cumpărături, dar la cât de friguroasă mă știu, probabil că mă voi îmbrăca în palton și cizme.



  Fotografii realizate cu aparat foto digital Canon PowerShot SX510
Am reușit să includ în această ținută toate cele trei elemente din ultima comandă SheIn: o pereche de blugi skinny, un cardigan negru și o pereche de espadrile negre cu detalii metalice. Două dintre cele trei elemente îmi sunt potrivite, ghiciți care? Dacă mă urmăriți pe pagina de Facebook, știți că blugii au fost o dezamăgire. Așa că voi începe să vă spun câte ceva despre ei. Pentru prima oară când comand ceva de pe SheIn mă simt cu adevărat... opusul termenului skinny. Spun asta pentru că mărimea aleasă este L, iar eu abia reușesc să îmi ridic blugii până sus. Și, când am vrut să îi închid, le-a sărit capsa. La propriu. Prima încercare de a- i îmbrăca a fost cam așa:


Concluzia e simplă: blugii mărimea L îmi sunt mici. Nu plâng, mă consolez cu ideea că mărimile sunt decalate. Dar chiar și așa... Oricum, blugii au o croială frumoasă, o culoare plăcută și un material de calitate, așa că mi-am pus în minte să îi comand din nou. XXL, probabil.

Cardiganul negru este o piesă de bază ce îmi lipsea din dulap. Zilele acestea a fost foarte purtat, e simplu și merge cu orice. Pe de altă parte, espadrilele cu detalii metalice sunt ceva mai greu de purtat. Dacă alegeți ținute prea colorate, tind să ofere un aspect neplăcut și de nedorit ținutei, asta din cauza inserțiilor aurii. E bine de menționat că sunt foarte, foarte comode, iar mărimea 37 mi se potrivește perfect.

Maieul cu Winnie the Pooh este cumpărat dintr-un Second Hand acum câteva săptămâni. A costat 1leu și este luat de la secțiunea de copii. Mi s-a părut atât de jucăuș și de simpatic, încât nu i-am rezistat. Geanta Adona, model Debbie, a fost foarte purtată pe blog și cu siguranță va mai fi și de acum înainte.








Aștept cu mare drăg părerile și sugestiile voastre! 
Voi aveți întâmplări amuzante legate de blugii mai strâmți?
Pupici! ◕‿◕

Pagini