6 beneficii ale profilelor ornamentale CoArtCo

Caut frumosul în orice și susțin din toată inima că el există oriunde. Știu, poate părea un clișeu din estetica urâtului a lui Arghezi, dar nu cred să existe ființă sau obiect care să nu aibă cel puțin un aspect pozitiv. Aşa că azi vorbim despre înfrumuseţarea caselor noastre. A mea, a ta, casele pe care le-am visat de o viață și pe care abia așteptăm să le construim, dar vorbim și despre beneficiile profilelor ornamentale  CoArtCo, profile ce reinventează design-ul unei locuințe. Pentru că orice căsuță merită grija noastră și o decorare ca la carte, așa cum am descoperit că se poate face pe site-ul amintit mai sus. 

Profilele decorative CoArtCo sunt un adevărat deliciu nu doar pentru cunoscători, dar și pentru noi, cei care suntem în căutarea unor astfel de servicii pentru casa noastră. Profilele decorative întregesc aspectul unei locuințe și îi oferă un aer aparte. Ele se pretează pentru orice locuință, după preferințe sau nevoi și nu necesită costuri ulterioare. E nevoie de o singură investiție inițială, în produse calitative și cu o durată mare de viaţă, pentru ca mai apoi să ne bucurăm de propria căsuță de poveste.


Principalele beneficii ale profilelor ornamentale CoArtCo sunt:

1. Calitatea superioară şi atenţia pentru materialele folosite. Este necesară o atenție sporită atunci când alegeți profilele ornamentale pentru locuință, căci o asemenea investiție se face o dată în viață. Astfel că trebuie să optați pentru profile alcătuite din materiale de înaltă calitate, care să aibă o durabilitate mare. Căutați profile nu foarte dure, pentru că astfel s-ar produce fisuri la schimbările de temperatură, când materialele se dilată sau se contractă. Profilele CoArtCo de exterior sunt profile premium, realizate din polistiren A200 cu densitatea de 30 kg/ m3, grunduite în două straturi cu o rășină grunjoasă. Acest polistiren este foarte bun pentru exterior, unde avem nevoie de un profil rezistent în orice anotimp.


2. Varietatea produselor. Pentru o amenajere impecabilă a fațadei locuinței, veți putea descoperi  aici de la ferestre, arcade, până la socluri sau cornișe. Veți găsi orice element necesar pentru a vă înfrumuseța cu stil căsuța.


Puteți găsi pe site multiple kituri complete, aşa cum este kitul de ornamente exterioare ferestre cu cod WIN-002. Nu-i aşa că arată minunat?


3. Disponibilitatea de a realiza orice produs pe comandă. Nu toate casele sunt la fel și nici toți proprietarii nu au aceleași gusturi. Astfel că existența unei variante de profile personalizate este mai mult decât binevenită. În acest fel puteți crea un profil unic, după propriile dorințe, în orice dimensiuni și în orice stil arhitectural. Puteți investiga portofoliul CoArtCo, puteți solicita mostre sau, dacă aveți anumite idei, puteți trimite poze sau schiţe şi cu siguranţă veţi obţine rezultatul dorit. De asemenea, se poate alege orice culoare de vopsea lavabilă dorită.

4. Livrarea rapidă şi gratuită în orice colţ al ţării. În funcție de complexitatea lucrării, timpul de livrare poate fi curpins între 3 și 10 zile lucrătoare. Nu există o comandă minimă, iar expedierea se face prin curier, în cele mai bune condiții, pentru ca nu cumva profilele decorative să se deterioreze în timpul transportului.


5. Ajutorul pentru montare. Pentru a se monta profilele decorative se recomandă apelarea la echipe specializate, care realizează aceste proceduri într-un mod sigur și eficient. Astfel că, dacă este solicitată consultanță tehnică echipelor de pe șantier, aceasta poate fi oferită de către CoArtCo. Pot fi recomandate și alte echipe a căror seriozitate este garantată.



6. Originea română. Avem astfel garanția că produsele alese sunt autohtone și făcute cu cea mai mare grjă. Dacă tot ne construim o casă în România, propun să o facem cu materialele noastre și să ajutăm economia proprie.

Așadar, date fiind avantajele profilelor ornamentale CoArtCo de mai sus, nu pot decât să fiu convinsă că, atunci când voi avea nevoie, voi ști la cine să apelez (adresa fizică în Bucuresti, pe strada Miron Costin, nr. 20, Sector 1, program de luni până vineri, în intervalul 09.00-17.00).

Tu ce părere ai despre profilele ornamentale? Aveţi deja căsuţa voastră sau e, momentan, doar un plan?


Pagini