OOTD: Bluza alba cu broderie si jerseu Kurtmann

Nu am crezut să avem un asemenea soare în ultima zi de ianuarie. Când m-am trezit şi am deschis fereastra mi-am dat seama imediat care trebuie să fie planul pentru această sâmbătă: plimbare şi fotografii! Am luat dragul şi răbdătorul meu fotograf cu mine (dacă vreţi să descoperiţi şi blogul lui îl găsiţi aici: Andrei Răduică) şi am pornit spre centrul oraşului. Bineînţeles, cum am ajuns a început să bată vântul şi m-am temut că s-a zis cu fotografiile mele. Dar nu a fost aşa, vremea s-a înseninat imediat şi datorită ei vă pot arăta azi o ţinută care curpinde un element Kurtmann tare îndrăgit încă de la prima vedere.


Fuga-fuguţa am început să facem pozele. Deşi a fost soare, vremea nu a fost chiar atât de caldă şi am ales să port jacheta Sheinside pe care o ştiţi deja (alte postări cu ea aveţi aici sau aici). Îmi place la nebunie şi  fost una dintre piesele de rezistenţă ale ţinutelor mele din această iarnă. Nu este foarte groasă şi din cauza faptului că am ales mărimea S nu pot să o port cu pulovăre voluminoase, dar pentru zile ca aceasta a fost singura jachetă pe care am pus mâna.

Tot de pe site-ul Sheinside am şi această eşarfă în nuanţa caisă, cu buline. Am primit coletul în care era şi ea acum câteva zile şi de atunci o port non-stop. Este pufoasă, călduroasă, mare şi reprezintă pata de culoare de care o ţinută "all black" are nevoie.
Probabil că aţi remarcat că încă port geanta TBDress de care v-am scris aici. E extrem de practică şi încăpătoare şi rare sunt zilele în care renunţ la ea. Două lucruri mă deranjează: fermoarul prinde uneori căptuşeala din interior şi se blochează, iar breteaua lungă are o închizătoare ciudată şi se desprinde uneori la un capăt, aşa că mă trezesc cu geanta care îmi cade de pe umăr.
Ghetele purtate sunt tot de pe TBDress şi le-aţi mai văzut şi pe ele aici. Tocul de 8 cm este comod până la un anumit punct, de exemplu azi am mers destul de mult pe jos şi am simţit presiune asupra tălpii piciorului destul de mult. Pe lateral au elastic şi sunt uşor de încălţat. Îmi place genul acesta de încălţări şi mă simt bine când le port.

Pe sub jacheta Sheinside am putat un jerseu Kurtmann, a cărui culoare m-a fascinat din prima. Pentru că este lunguţ, am făcut un mic nod şi l-am purtat astfel încât să nu se vadă sub jachetă.
Acest jerseu Pimkie Ladune Dark Red e perfect pentru a completa o ţinută simplă, dar totuşi de efect. Materialul este subţire, croiul este simplu, iar aspectul lejer. Mărimea aleasă de mine este M. Nu am ales S pentru că nu voiam să fie mult prea strâmt. M-ul este potrivit pentru a fi purtat la ţinutele mele casual.



Bluza albă purtată pe sub este una Sheinside. Încă de când am primit-o mi-am dat seama că este cea mai frumoasă şi finuţă bluză din garderoba mea. Broderia este minunată şi ador modul în care se aşează pe corp.

Uitasem să vă spun că la comanda Kurtmann am adăugat în coş, pe lângă jerseul Pimkie, o curea pentru dragul meu fotograf, aşa, ca să merite toate mofturile pe care le fac în timpul şedinţelor noastre foto de amatori. Lui îi place tare mult, este din piele întoarsă, culoarea verde închis şi se asortează uşor la aproape orice ţinută. Este cu adevărat calitativă şi mă bucur să văd că o poartă des.
Pentru a vedea de unde am cumpărat produsul şi pentru a vedea preţul, daţi click pe cuvintele marcate de mai jos:








Ce părere aveţi despre această ţinută? Care este elementul care v-a atras cel mai mult atenţia?

Pagini