O calatorie cu cortul

Inca de cand eram mica eram pasionata de aventura. Imi doream sa caut lumea in lung si in lat si sa descopar tot felul de lucruri. Imi placea cand mergeam cu cortul la padure, iar cand noaptea se lasa nu aveam decat lumina focului si o lanterna la dispozitie. Era palpitant si interesant in acelasi timp. Acum, chiar daca am crescut, pasiunea pentru aventura a crescut si ea odata cu mine. Asa ca am propus prietenilor mei o scurta expeditie la munte. 



Fiind cea care a organizat totul, am facut si aprovizionarea cu tot ceea ce aveam nevoie. Am organizat cortul, ceva alimente cat sa nu murim de foame, 4 lanterne cu led ca sa nu bajbaim in intuneric si cateva baterii de schimb. Cortul il aveam imprumutat de la un vecin, mancarea o gatise mama, dar bateriile si lanternele le cumparasem personal de pe www.elanterna.roRecunosc ca ma batuse gandul sa ma apuc si de vanat la cate lucruri interesante vazusem in sectia special amenajata pe site. Am ramas insa la nivelul de casual si fara sa mai pierd timpul m-am pus la somn pentru ca a doua zi sa pornesc la drum fresh.

Pana sa plecam, o prietena ma intreaba disperata daca am cumva un incarcator pentru priza auto. Era dependenta de tehnologie si avea nevoie de unul pentru a-si putea incarca gadgeturile. Spre surprinderea mea, nu aveam asa ceva, dar imi vine ideea geniala de a verifica daca cei de pe Elanterna.ro au. Navighez cu atentie site-ul si observ ca aveau o serie de accesorii interesante, printre care si un incarcator pentru priza auto. Exact ce aveam nevoie. Luam repede adresa magazinului si in drum spre padure ne oprim pentru a achizitiona unul.

Aventura noastra era deja un succes. Aveam tot ce ne trebuia si nimic nu ne putea opri. Nici macar noaptea si nici frica de intuneric. Odata ce soarele apusese, cele 4 lanterne cu led ne tin companie la povestirile de groaza. Toti ma felicitau pentru faptul ca ma gandisem la toate. Sora mea cade prada somnului si se retrage in cort pentu a se culca. Nu inainte insa de a citi cateva pagini din carte ce o carase dupa ea. Sunt inca o data ovationata pentru faptul ca am luat 4 lanterne cu led dupa mine. Ii imprumut una din ele, iar ea poate citi in liniste.


Zona aceea in care faceam camping aveam senzatia ca era un fel de mic oras al luminilor. Un fel de Paris, redus la un cort de 4 persoane.

Pagini