Comanda SHEINSIDE: pulovar, salopeta, caciula, cercei si ochelari de soare

De ceva vreme vă tot ţin la curent cu coletul meu Sheinside. Este prima oară când comand eu de la ei, deşi am mai primit până acum trei produse. Este vorba despre acestea trei (aici, aici şi aici), pe care le-am primit pentru că fac parte din programul lor denumit "Fashion Blogger Program" - dacă sunteţi bloggeriţe puteţi citi detaliile şi aplica aici
Aşadar, haideţi să o luăm cu începutul. Am plasat această comandă în data de 13.11.2014, cam acum aproximativ două luni. Nu am plătit nimic din banii mei, căci am folosit punctele strânse din programul lor. Nu trebuie să fii blogger ca să îndeplineşti paşii, ci doar să laşi maximum 5 comentarii la produse pe zi şi să dai 5 shareuri pe facebook-ul, să faci 5 clipuri video cu hainele lor, să dai 5 share-uri pe twitter etc. Eu am făcut clipuri video, căci plata este mai mare (30 cenţi pe zi). În aşa fel, am strâns 1,75$ în fiecare zi. Mai multe detalii găsiţi aici. Am folosit aceste puncte pentru a plăti, iar transportul pentru varianta standard este gratuit. Durează cam o săptămână de la plasarea comenzii până la trimiterea propriu-zisă, în această săptămână vă apare la statusul comenzii "processing". Veţi primi un cod (de exemplu, al meu a fost KAC2299) pe care îl introduceţi sus în caseta tracking pentru a vedea detalii despre comandă. Când vă este expediată, primiţi un tracking number cu care puteţi verifica în orice moment pe site-ul 17track.net unde se află coletul vostru. Codul meu a fost RT243792470HK, iar ultimele două litere arată provenienţa (aici a fost Hong Kong). Până acum, coletele primite se terminau în NL, ceea ce înseamnă că vă vin acasă şi dacă nu le ridicaţi, se duc la poşta locală.

UPDATE: De foarte multe luni primesc colete la Vamală chiar de se termină cu NL. Singurele care vin acasă sunt cele prin UPS.

Pentru că din China coletele ajung, practic, din afara Europei, aceastea vin la Poşta Vamală. Aşa s-a întâmplat şi în cazul meu. Livrarea a durat foarte mult, aproape 2 luni, timp în care pe 17track.net nu era deloc updatat traseul. Probabil că, din cauza sărbătorilor, a rămas blocat pe undeva. Am primit însă aviz să mă prezint la Poşta Vamală Craiova 7 Ghişeu 2. Mi-am luat inima în dinţi şi am plecat cu avizul. Poşta are program doar între 10 şi 14, doar luni, marţi, joi şi vineri. Am stat la coadă cam 40 de minute, am plătit 2 lei pentru înmagazinare, apoi am fost invitată într-o cameră unde era doar o singură persoană, cu coletul meu. M-a întrebat ce am în el, i-am enumerat toate obiectele, apoi l-a desfăcut şi l-a verificat pe fiecare în parte - mai avea puţin să desfacă tivul la salopetă, cine ştie ce mi-a fost trimis acolo. M-a întrebat dacă e prima oară când ridic, am zis că da. Mi-a zis că data viitoare să am factură de plată, aşa că am zâmbit şi am ieşit. Deci nu am plătit nimic, decât cei doi lei pentru înmagazinare. Am ajuns bucuroasă cu produsele acasă şi, deşi le văzusem acolo, eram foarte încântată să le probez.

În primul rând, am ales această căciulă, perfectă pentru iarnă. Nu este foarte groasă şi nu pare să aibă cea mai bună calitate, dar e destul de ok. Am ales mărimea M şi e destul de strânsă pe cap. Şi eu nu am un cap foarte mare! :D
Am adorat acest pulovăr încă de la prima vedere, aşa că l-am pus imediat în coş. Îmi place culoarea, deşi observ că diferă părul fetiţei faţă de poza de prezentare. Nu-i bai. Mărimea vine bine pentru un S, maxim un M mai mic, căci mânecile nu sunt foarte lungi. Este foarte drăguţ şi arată minunat cu cămaşă pe sub.
Am ales şi această salopetă, căci îmi doresc de mult un astfel de articol vestimentar de primăvară-vară-toamnă. Mărimea S îmi vine perfect. Este lejeră, perfectă pentru a fi purtată cu teneşi şi o cămaşă peste. Aşa, ca un o adăugare, când am probat-o mi-am dat seama că avantajează foarte bine posteriorul!
Ador, ador, ador ochelarii de soare aleşi! Îmi era teamă să nu fie cam măricei, dar sunt perfecţi pentru faţa mea rotundă. 
Şi nu în ultimul rând, am pus în coş o perechi de cercei minunaţi.


Până la urmă, a meritat aşteptarea! Sunt încântată de absolut toate produsele, nu am dat greş cu niciunul. Programul Bonus Point merită încercat, căci eu practic am primit haine în valoare de 64,04$ în mod gratuit! Am am plasat o altă comandă, vă voi vorbi curând despre ea.

Comandaţi de pe Sheinside? Ce părere aveţi de comanda mea? Ce produs vă place cel mai mult?

Pagini