Produse terminate octombrie 2014


   A mai trecut o lună, cu bune şi rele. Am trecut de la vreme caldă la ger, de la soare arzător la ninsoare. Ciudat, nu? Una peste alta, am continuat şi în această lună să strâng în coşuleţ produse din care am folosit şi ultima picătoră de produs. Un coşuleţ întreg cu produse terminate în luna octombrie 2014 se află mai jos:

    Aşadar, avem:

   1.Peeling antiacnee Pell Amar - a fost un produs excepţional, pe care îl regret. L-am tăiat şi am mai salvat produs pentru încă două aplicări! Review AICI.
   2.Lapte demachiant Apidermin Lejer - un produs destinat demachierii bun, fără minusuri, din punctul meu de vedere. Este blând cu tenul şi cu ochii şi l-aş recumpăra cu drag. Momentan însă prefer apele micelare. Review AICI.
   3.Cremă hidratantă matifiantă Farmec cu Aloe Vera - o cremă foarte bună, matifiantă, ideală pentru tenul mixt sau gras. Simţeam însă că nu hidratează atât de bine pentru sezonul rece, aşa că m-am grăbit să o termin. A intrat şi în project pan-ul de AICI, iar review-ul îl aveţi AICI.
   4.Pudră de argilă Aslavital - beneficiile măştilor cu argilă se cunosc de când lumea, iar eu le iubesc de asemenea. Dintr-un asemenea plic am obţinut aproximativ 4-5 măşti, căci îmi place să folosesc puţină pudră, făcând mască doar pentru o aplicare. De obicei combin jumate de linguriţă de argilă cu câteva picaturi de apă, 2 picături de ulei de tea-tree şi gata masca!



   5. Cremă de mâini Oriflame P.S. I love you - am o mulţime de creme de mâini şi abia acum i-a venit rândul, deşi o am din februarie. Nu mi s-a părut foarte hidratantă, doar mirosea bine şi... cam atât!
   6.Ulei de jojoba - ador acest ulei! Uleiul de jojoba este recunoscut pentru proprietăţile sale emoliente, dar nu încarcă sau îngraşă tenul. Îl aplicam seara, pe post de cremă de noapte, iar dimineaţa aveam faţa hidratată şi mată!
   7.Balsam de buze Yves Rocher - primit de la BeautyBarometer în campania de testare pentru bloggeriţe, am folosit cu drag acest balsam vreme îndelungată. Mirosea bestial (cacao şi portocale) şi era foarte hidratant. Ce poţi cere mai mult de la un balsam de buze?


   8.Mască de păr Kallos Placenta - pentru mine, e cea mai bună mască de păr folosită vreodată. Descurcă părul, îl hidratează, îl lasă moale şi cu un miros plăcut. Am recumpărat-o şi o voi achiziţiona mereu.
   9.Ulei de păr cu argan Avon Advance Techniques - bun, bun, bun! Un ulei hidratant şi eficient pentru păr. L-aş recumpăra dacă nu l-aş avea pe cel Silk Elixir de la Dolce Natura.
   10.Mostră cremă de faţă Vichy - din toate mostrele încercate de la Vichy, am remarcat faptul că mă împac bine cu cremele lor. Nu exclud achiziţionarea unei creme Vichy în viitor.


   Şi am terminat!

   Acestea au fost toate produsele terminate în luna octombrie 2014. Voi aţi folosit vreunul din aceste produse? Ce recomandări aveţi pentru mine?

Pagini