Ce am pus în coş de pe site-ul TBDress?


Despre site-ul TBDress v-am mai vorbit şi anterior, când am făcut o postare de tip OOTD cu racoul roz pe care poate vi-l amintiţi. Azi am plasat o nouă comandă, care s-a încadrat perfect în suma disponibilă de 60$. 

În primul rând, am comandat acest portofel cu model de ziar, care are un design interesant. Îl puteţi găsi AICI. la 10,59$.
Am achiziţionat apoi o pereche de pantofi cu toc mic, pe care i-am adorat din prima clipă. Mi se par incredibil de frumoşi în această culoare, iar modelul arată deosebit. Eu am optat pentru mărimea 37, care sigur mi se va potrivi, căci am mai comandat încălţăminte de la TBDress şi mi-au venit perfect. Îi puteţi găsi AICI, la 24,29$.


Aveam nevoie de o geantă frumoasă neagră, căci maro am deja câteva. Mi-a plăcut mult aceasta, în special am adorat faptul că se poate purta şi tip poştaş. Se găseşte AICI, la preţul de 18,19$.


În ultimul rând, am adăugat în coş un colier minunat, care mi-a intrat la suflet din prima clipă. Costă 6,29$ şi se găseşte AICI.


Acestea sunt produsele mele, pe care le aştept acum cu mare drag. Vouă vă plac cumpărăturile mele, ce preferaţi cel mai mult?

Pagini