Produse terminate august&septembrie



   Pentru că în luna august am fost mai mult plecată din oraş, nu am reuşit să strâng atâtea produse terminate pentru a face o postare. Am hotărât însă să adun acum toate produsele şi să vi le prezint.

   1. Şampon pentru volum Kera Science - a fost un şampon bun, chiar a oferit părului volum şi nu mi-a cauzat neplăceri. Nu mi-a provocat mătreaţă, face multă spumă şi curăţă foarte bine.
   2. Balsam de păr Kera Science - balsamul mi s-a părut ok, nu pot nici să-l laud, dar nici să-l critic. A făcut părul mai moale şi mai uşor de pieptănat, dar nu l-a hidratat foarte bine. Ambele produse se găsesc în Carrefour.

   3. Gel de duş Oriflame You dazzle - a avut un miros foarte frumos, a curăţat bine şi a lăsat pielea catifelată, deşi nu este hidratant. Mi-a plăcut!
   4. Scrub de corp Les Cosmetiques - a fost o plăcere să îl folosesc! Miroase divin, îţi vine să îl mănânci, zău! Însepărtează celulele moarte de pe corp, este însă destul de fin şi eu prefer scrub-ul cu zahar şi cafea făcut în casă, care e mai dur.


   5. Rimelul Scandaleyes Show Off - deşi e un rimel controversat, mie mi-a plăcut enorm! S-a uscat însă şi îl regret puţin.
   6. Rimell Maybelline Volum Express - i-am făcut review pe Blog CuLore


   7. Cremă de faţă antirid Pell-Amar - click pentru review mai vechi pe Blog CuLore
   8. Gel pentru zona ochilor Bellapierre - îl arunc pentru că este expirat (click pentru review pe Blog CuLore)


   9. Dizolvantul de unghii Ebelin din DM - este un dizolvant fătă acetonă foarte bun. Curăţă bine, este ieftin (aproximativ 6 lei) şi nu am ce să-i reproşez.
   10. Mostră anti-age global Serum Yves Rocher - un serum care chiar mi-a plăcut mult după o utilizare: intră repede în piele, hidratează şi redă fermitatea.
   11. Mostră cremă anti-age Global Yves Rocher - şi aceasta a fost ok, dar parcă a mirosit prea mult a alcool. Efectul a fost însă cam acelaşi.
   12. Mostră cremă matifiantă Yves Rocher - mi-a plăcut enorm şi cred că sunt secole de când vreau să cumpăr o cremă matifiantă Yves Rocher! V-am mai povestit aici, pe Blog CuLore, despre altă cremă de la ei care m- impresionat.
   13. Mostră Serum pentru ochi Vichy - am mai avut-o şi mi-a plăcut, hidratează şi intră rapid în piele, nu provoacă usturimi.


   Aşadar, acestea sunt toate produsele terminate în ultima vreme. Aţi încercat ceva dintre cele menţionate de mine? 

   Vă îmbrăţişez cu drag, ca de fiecare dată! :)


Pagini