Un fel de fericirea mea în poze, dar mai mult o rememorare.



   Vă obişnuisem să postez în fiecare miercuri articolul cu fericirea săptămânii mele în poze, dar din păcate m-am oprit. Am fost ocupată cu învăţatul, cu bacul şi alte griji, aşa că era greu să postez.
   Azi revin pentru a vă împărtăşi câteva idei, gânduri şi întâmplări.
   În primul rând, am scăpat de bac. Alături de mine au fost ochelarii, care m-au ajutat enorm să mă pot concentra. Aşadar, să nu cumva să vă fie teamă sau ruşine să îi purtaţi dacă trebuie!


   Fiind oarecum o elevă conştientă că fără eforturi nu voi lua notă mare, am reuşit o medie de 9,71. Mândria mea a fost nota 10 la limba română, pentru că m-a bucurat punctarea eseului meu argumentativ cu notă maximă. Cred că voi scrie şi despre asta, pentru că mulţi dintre voi veţi susţine acest examen curând, iar câteva sfaturi nu strică niciodată.
   Am sărbătorit la iarbă verde, într-o drumeţie cu Andrei şi tatăl lui.



   A fost incredibil de plăcut, nu cred că se poate compara nimic cu o plimbare cu bicicleta pe drumuri ca acestea, iar aerul curat e minunat. Dacă aveţi astfel de ocazii, vă recomand să nu le rataţi, pentru că nu trebuie să lăsaţi grijile să vă apase în totalitate.



   Am primit o lecţie şi de la un melc ambiţios: niciodată nu trebuie să renunţi, ci să faci toate eforturile pentru a ajunge unde vrei!


   Am gătit împreună cu sora mea o reţetă tare simplă de pandişpan cu fructe de pădure, într-o formă tare amuzantă.


   Şi că tot veni vorba de gătit, trebuie să vă spun că mi-a ieşit în sfârşit ciocolata de casă! E delicioasă, plină de zahăr şi sigur îngraşă, dar uneori putem să ne răsfăţăm şi noi, nu?


   În curtea părinţilor mei a apărut de nicăieri o broască ţestoasă foarte confuză. A rămas câteva zile pe lângă casă, dar apoi a dispărut.



   Am încercat să învăţ notele la chitară, dar nu am nicio şansă să o ajung din urmă pe sora mea!


   Am găsit cel mai amuzant tricou, care e imposibil să nu te binedispună! Eu l-am purta cu o fustă strâmtă, neagră, până la genunchi şi sandale.


   Acum câteva zile l-am convins pe prietenul meu să mă lase să experimentez un machiaj, iar rezultatul e dezastruos. Nu am putut să mă concentrez deloc din cauza râsului, căci totuşi, câţi bărbaţi s-ar lăsa machiaţi astfel? Vă las cu o poză decupată.


   În final, trebuie să menţionez că m-am îndrăgostit de această coafură. Parul împletit lejer, pe o parte, mi se pare ideal pentru parul lung în vreme de vară. Şi arată foarte bine pe un păr vopsit ombre!



   Sper că şi voi aţi avut parte de o vară frumoasă până acum, iar restul verii să vă depăşească aşteptările în evenimente superbe!

   Vă îmbrăţişez cu drag, ca de fiecare dată.
   Lore.



Pagini