Dracula şi pizza?!


   Iubesc pizza şi cu asta am spus tot. Serios acum, ce petrece reuşită e fără pizza?

   Am descoperit gustul pizzei încă de micuţă, când mama făcea aluatul în casă, peste care aşezam eu cu grijă toate ingredientele: roşii, şuncă, ardei, brânză, sos etc. Aşteptam cu nerădare să se coacă, iar gustul era tare delicios.
   Am mai crescut şi am descoperit pizza din ofertele diverselor firme. Am încercat o mulţime de variante, cu toate sosurile şi toate ingredientele. Preferata mea a rămas însă pizza care are în componenţă ardei iuţi, căci mi se pare gustoasă şi specială.
   După cum ştiţi, locuiesc în Craiova, oraşul în care toate nevoile oamenilor se leagă prin intermediul forumul renumit: Craiova Forum. Dintr-un loc unde oamenii pot vinde, cumpăra, cere sfaturi etc, Craiova Forum a dezvoltat şi un proiect paralel, care este de un succes real. 
   Am aflat acum câteva zile de campania BlogalInitiative, care parcă mirosea prin monitor îmbietor a aluat cald. Aşadar, Pizza Forum ne provoacă să fim inventivi şi cu inspiraţie. Inspirat este şi sloganul lor actual, scris mai jos, găsit pe un pliant în cutia poştală.


   Am răsfoit cu interes broşura, dornică să găsesc un punct de inspiraţie pentru articolul meu. Ochii mi-au fugit imediat către pizza picantă, denumită <<Diavola>>.


   Pizza condimentată este preferata mea, aşa că eu propun să profităm de istoria naţională şi să îi dăruim acestei pizze un nume românesc. Sugerez ca acest sortiment să se numească pizza Dracula. Şi cum talentul meu în photoshop e fără margini (glumesc, evident!), mi-am permis să îmi imaginez altfel de scene ale filmului.


   Sloganul acestui sortiment poate fi: <<Pizza Dracula: o pizza iute, dar al dracului de bună.>>
  
    E imposibil să nu vă placă şi vouă! Ştiu că majoritatea ţineţi la siluetă şi aveţi mare grijă la stilul de viaţă dus, dar un mic răsfăţ, din când în când, nu strică nimănui.

   Care este sortimentul vostru de pizza preferat?

Pagini