Fericirea saptamanii mele in poze (III).


   Tadaaaa ! Inca o saptamana a trecut, asa ca va invit sa cititi fericirea saptamanii mele in poze III.

  ♥  Joi, 1.05 am plecat putin din oras. Vremea, dupa cum se vede, nu a tinut cu noi.


  ♥  Vineri, 2.05 am redescoperit gustul copilariei: zarzare, acre si bune.   ♥ Sambata, 3.05 am pornit la o mica drumetie. Dupa atatea ploi, au aparut si ciupercutele. Am surprins si un melc acrobat !

   ♥ Duminica, 4.05 am gasit in pod o pereche de pantofi de-ai bunicii. Zau de nu mi-ar fi placut daca mai erau in stare buna !

 Luni, 5.05 am surprins dimineata petalele bujorilor de la ziua mea cazute. Ma bucura enorm florile si le-as mai fi tinut inca doua saptamani in casa.

♥  Marti, 6.05 m-a reapucat cheful de ceva handmade. Am realizat un ornament pentru baie, avand grau, scoici si bradul inmugurit. Nu stiu ce se va intampla and va incolti graul, dar vom vedea.


  ♥  Miercuri, 7.05 am facut curat in toata casa, inclusiv in baie, unde am frecat si iar frecat. Sunt uimita ca unghiile mele facute cu ojele The One inca au rezistat eroic, nu ma asteptam!(mai ales ca e a treia zi de purtare)


   Saptamana aceasta nu a fost cea mai buna saptamana, dar am reusit sa surprind exact momentele care m-au facut sa zambesc.
   Va imbratisez cu drag ! ♥ 

Pagini