Machiajul perfect nu exis... Ba există!

 Când vine vorba de machiaj, mereu am fost pro. Știu, naturalul e frumos, sunt femei care preferă fără. Eu mă simt mai bine cu. Și nu mă feresc sa port machiaj zi de zi, chiar daca stau in casă. Îmi place să văd ceva frumos când trec prin fața oglinzii, chiar daca sunt inca in haine de care copilul trage nonstop și urme lipicioase se vad pe pantaloni. Prefer un machiaj minimalist, simplu, nude, dar cu un touch de "glamour". Pentru asta folosesc cu succes paleta Avon și creioanele retractabile. Tare incantata sunt de ele de când le-am primit în ultima campanie de testare Buzzstore 😍

Noua paletă Avon este potrivită pentru un look festiv, dar și pentru machiajul de zi cu zi. Are toate culorile pe care ți le poți dori integrate în orice fel de machiaj și se potrivesc perfect cu ochii căprui ❤️ Se așază frumos pe pleoape și rezistă, cu o bază de machiaj înainte, până seara.

În același timp, creioanele sunt mega cremoase și tare rapid se aplica pe pleoape. Mă declar fană a produselor Avon dintotdeauna, dar acestea de machiaj m-au dat pe spate.





Pagini